Minitrobada “Tardes de música”Fantàstica iniciativa dels extraescolars ” tardes de música” . Aquest passat dissabte 15 de febrer, es va realitzar una trobada de les famílies dels fills i filles més petits, que participen en les tardes de música , de les tres escoles ( Taber , Costa i DMS ) .
En aquesta trobada els professors ens han mostrat com es realitzen les sessions d’aprenentatge dels nostres fills a través de realitzar una sessió similar amb nosaltres, els seus pares i mares. Així doncs, mentre els petits assajaven pel seu compte, nosaltres vam tenir la nostra classe particular en la qual seguint els mateixos passos dels nostres fills hem après una de les cançons que ells canten i toquen.
En aquest cas la cançó va ser una antiga cançó d’amor del cançoner ¿asturià?, La lletra diu així :

“Ay, linda amiga, que yo vuelva a verte,

Eres la estrella de mi buena suerte.

Levántame madre, al salir el sol,

Fui por los campos verdes a buscar mi amor,

Fui por los campos verdes a buscar mi amor.”Després de la sessió d’aprenentatge un descans, i després ens hem ajuntat tots nens, nenes, pares i mares, i dirigits pel fantàstic equip de professor i professores hem cantat i tocat diverses vegades la cançó que havíem après. Una experiència inoblidable.

Ara la propera trobada es farà seràel proper dijous 20 a les 18H a la sala Polivalent del Costa i Llobera: CONCERT D’HIVERN!. 
Aquesta vegada seran tots els alumnes els que ens faran un concert a tots nosaltres.

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories