Home / DMS Sound / Mercat de segona mà: comença la recollida de roba i joguines!

 

Demà divendres comença la recollida de roba per al mercat de segona mà que es farà el 5 de juny al pati de l’escola, el dia abans del festival DMS Sound.

A tots ens passa que, a mida que creixen les criatures, trobem la necessitat de desprendre’ns de la roba que ja no serveix i ens sap greu haver-la de llençar. El mateix passa amb les joguines. Aquest mercat és una bona oportunitat per donar-li una segona vida.

Els qui estigueu interessats a participar-hi, us demanem que porteu la roba i les joguines netes i en bones condicions d’ús del 22 al 28 de maig. Divendres 29 és dia de lliure disposició i, per tant, l’escola estarà tancada. La recollida es farà al porxo de l’edifici de Primària. Un cop classificada, li adjudicarem un preu simbòlic d’entre 1, 2 i 3 €, segons el tipus de peça, i la revendre’m el 5 de juny. Segur que trobareu autèntiques gangues! Els diners recaptats també es faran servir per finançar la festa!

Un cop finalitzat el mercat, la roba que eventualment pugui acabar sobrant, la donarem a alguna institució benèfica que la pugui aprofitar perquè entenem que cap família està interessada a recuperar les peces de roba que ha lliurat prèviament.

Aprofiteu que ha arribat la calor i esteu treien la roba d’estiu per mirar què s’ha quedat petit.

Animeu-vos tots a participar-hi!!

 

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *