Mercat de roba durant el DMS Sound. Ens doneu un cop de mà?

Els preparatius de la festa de l’AFA van a tota màquina. Com ja sabeu, la festa girarà al voltant de la música i l’escola es transformarà en un festival: el DMS Sound!!

El dia abans del festival, el divendres 5 de juny, hi haurà un mercat de roba de nens, complements i joguines de segona mà. A tots ens passa que, a mida que creixen les criatures, trobem la necessitat de desprendre’ns de la roba que ja no serveix i ens sap greu haver-la de llençar. El mateix passa amb les joguines. Aquest mercat és una bona oportunitat per donar-li una segona vida.

Els qui estigueu interessats a participar-hi, us demanem que porteu la roba i les joguines netes i en bones condicions d’ús del 22 al 28 de maig. Divendres 29 és dia de lliure disposició i, per tant, l’escola estarà tancada. La recollida es farà al porxo de l’edifici de Primària. Un cop classificada, li adjudicarem un preu simbòlic d’entre 1, 2 i 3 €, segons el tipus de peça, i la revendre’m el 5 de juny. Segur que trobareu autèntiques gangues! Els diners recaptats també es faran servir per finançar la festa!

Un cop finalitzat el mercat, la roba que eventualment pugui acabar sobrant, la donarem a alguna institució benèfica que la pugui aprofitar perquè entenem que cap família està interessada a recuperar les peces de roba que ha lliurat prèviament.

Aprofiteu que ha arribat la calor i esteu treien la roba d’estiu per mirar què s’ha quedat petit.

Animeu-vos tots a participar-hi!!

2 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog