L’AMPA té alguna cosa a veure amb el menjador?

No, l’AMPA no té res a veure amb la gestió ni cobrament del menjador, ni amb els monitors de menjador, ni amb els tallers de migdia de Parvulari. Aquesta activitat depèn exclusivament del Consell Escolar. L’equip directiu de l’escola és el responsable d’aquesta activitat. En el curs 2011-2012 s’ha format una comissió de menjador amb vista a coordinar, millorar i introduir sinergies positives entre el menjador i les famílies.

Quina empresa dóna el servei de menjador?

El Servei de menjador escolar el realitza l’empresa Set i Tria, la qual dóna el servei de cuina, monitors i tallers de parvulari. El rebut de menjador serveix per sufragar aquest servei (cuina, monitors i tallers). Aquest rebut l’envia l’escola.

A l’escola hi ha cuina?

Sí, l’escola disposa de cuina, i si voleu conèixer-la, ho podeu demanar a direcció. Tots els menjars es cuinen a l’escola. Si el vostre fill o filla és celíac o al.lèrgic a algun aliment podeu demanar menús adequats a les seves necessitats.

Què mengem avui?

Enllaç a la informació dels menús on trobareu la descripció dels menus del mes i els horaris d’activitats de migdia.

 

 

2 Comments:

 • Laia / Respon

  Som uns pares que ens estem interessant per l’escola però volem veure algun menú. Sabeu on? A l’enllaç que poseu no ens surt cap. Gràcies

  • Neus Carrueso / Respon

   Disculpa Laia, no hem revisat aquest mes d’agost els missatges i no t’hem pogut contestar. el servei de menjador, espai migdia, s’encarrega el Consell Escolar, penja doncs de l’escola i entenc que al haver-se suspés l’escola = menjador no estan els menús penjats. si us podem ajudar en alguna cosa més.
   Gràcies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *