Mates


Donen Meyer comenta al final d’aquest educatiu video. “Necessitem gent que resolgui problemes”. Aquí teniu eines que ens poden ajudar.
Noyce, cofundador d’Intel, empresa Amèrica del Nord que ha desenvolupat els cervells dels ordinadors des de fa més de 50 anys. Noyce deixo una fundació que es dedica al desenvolupament de les matemàtiques. A la seva web hi ha material interessant (tot en anglès). 
Aprofitem per assenyalar un altre enllaç de gran qualitat Societat Catalana de Matemàtiques. En ella es presenta un concurs per a nens de 6 de primària i primer cicle de l’ESO. Podeu veure els problemes. Hi ha un apartat de projecte cangurs per a alumnes de secundària. Si els vostres són amants de les mates, tenen bon material per divertir-se. De tota manera si vols més enllaços posa a google “problemes de matemàtiques on line”, Altres webs: Problemas a la carta (fantàstic), xtec, Enllaços matemàtics Aula 2Winmates, ematematicas (secundaria), bloc xtec, bloc 2, Mathvideos, Mathtv, brightstorm, Disfruta las matemáticas, xtec, A math dictionary for kids

Però entre totes hi ha una molt utilitzada, totalment gratuïta, molt neta, clara i senzilla. Sens dubte de les millors. Els mestres es poden donar d’alta per controlar les dels seus alumnes. Els donen un codi amb el qual han de fer un examen, i aquesta nota li arriba directament al mestre. Es diu Thatquiz, (accessible en catalá) afegir als favorits perquè serà una eina fonamental. Va néixer a la República Dominicana encara que ara es porta des dels Estats Units.

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories