Home / Blog antic 2006-2014 / ciències / Matemáticas en internet

 

Buscar recursos d’educació en la xarxa és perdre’s en el bosc, hi ha tants que possibilitats que un arriba al desassossec.
M’he centrat a buscar recursos d’exercicis de matemàtiques o relatives a ella.

Hi ha dues que ja heu de conèixer del departament d’educació de la Generalitat: interactives, en català i amb quantitat de recursos, no deixeu d’usar-les, són senzilles i bé pensades

Hi ha un cercador del ministeri d’educació per a buscar més recursos que no està malament, i altra web d’aplicacions amb bastants recursos.

També he trobat recursos de matemàtiques en Anglès, una d’elles molt senzilla, math rice; però l’altra és realment espectacular amb problemes molt treballats, és de la universitat anglesa de Durham, per a alumnes de final de primària.

Amb la finalitat d’imprimir exercicis per als nostres fills i filles he trobat dues webs molt útils per a treballar les seves manques. Una senzilla QUADERNS DIGITALS i altra fantàstica MAMUT. Finalment m’he endinsat en les blogs de matemàtiques per a primària i un arriba a la selva, on ja ens saps que fruit recollir de punts que hi ha. Us annexo unes quantes, que us duran a unes altres:

Alfredo Vázquez

 

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *