La Ludoteca és el servei d’acollida de matí i de tarda que ofereix l’AFA a les famílies amb infants des de P3 fins a 2n de primària inclòs. A la Ludoteca les nenes i nens hi troben un espai per jugar, compartir, fer activitats, dibuixar i pintar, berenar, viure a través contes diferents aventures, aprendre, créixer, relacionar-se, etc.

La porta de l’escola s’obre a les 8.45 h, però les famílies que hagin contractat el servei d’acollida matinal poden accedir a la ludoteca a partir de les 8 h. Actualment la ludoteca es troba físicament al hall del gimnàs, on, quan fa bon temps, disposen del porxo per jugar.

El servei de tarda abarca la franja horària de 16.30 h fins les 18 h.

Hi ha diferents maneres de contractar la ludoteca:

  • Mensualment: 36€/matí o 42€/tarda
  • Setmanalment: 1 o 2 dies, tickets de 5 dies o ticket diari esporàdic (5€/dia)

 

I si un dia arribem tard a recollir els nens a l’escola?

  • Fins a segon curs: en cas que la persona que ha d’anar a buscar els infants a l’escola arribi tard a recollir-los, els/les mestres derivaran l’alumnat al servei d’acollida de tarda, on s’hauran d’anar a recollir i abonar el servei prestat.
  • A partir de 3r de primària: sempre i quan s’hagi signat l’autorització que ens arriba a les famílies via agenda, els infants tenen la possibilitat d’anar a la biblioteca tots/es sols/es sense cap cost a la tarda després de classe. Aquest servei es gestiona des de l’escola a càrrec de l’AFA.

La biblioteca tanca a les 17:45h.

Comissió d’Extraescolars

extraescolarsdms@familiesdms.cat