Lola Carrión – mare de l’escola

Avui parlem amb la Lola Carrión, mare de la Núria de 1er B

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lola, en què ha consistit la teva col.laboració amb l’escola?

Sóc Fisioterapeuta i vaig fer una xerrada sobre el cos humà a les classes de Cocodrils i Àligues.

Qui et va proposar fer-ho? Qui et va engrescar?

La idea va sorgir després de fer l’entrevista amb Marta Costals, mestre de la meva filla. Tot sortint de classe ens va ensenyar uns treballs de pintura que van fer amb unes mares voluntàries. Ens va explicar que aquestes aportacions eren molt positives per l’escola i que estaven oberts a les propostes de les famílies. En un primer moment vaig pensar que no era el meu cas, perquè mai m’havia plantejat estar davant de tants nens/es però després vaig rumiar que potser era una oportunitat única per compartir un tema que m’apassiona que és l’anatomia i que faig servir a la meva professió. Però el que em va acabar de fer decidir va ser la cara d’il•lusió de la meva filla al sentir que aniria a la seva escola!!

Què has aprés de l’experiència?

L’experiència va ser fantàstica, ja que vaig gaudir de l’interès, curiositat i ganes de participar que transmetien els nens i nenes.

Què et sembla la col·laboració puntual de famílies a l’escola?

Trobo interessant que les famílies puguin col•laborar amb aquest tipus d´aportacions puntuals, ja que afavoreix la implicació de les famílies en el projecte educatiu de l’escola.

Gràcies Lola!!

Us animem a tots i totes a consultar en aquest enllaç el bloc de cicle inicial on trobareu detalls de l’activitat que va protagonitzar la Lola

http://www.inicialdms.blogspot.fr/2015/03/xerrada-sobre-el-cos-huma.html

1 Comment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog