Les famílies de 2n comencem a preparar la festa de l’AFA amb la venda de pastissos i l’equipament esportiu del DMS i un mercat de segona mà!

Ja sabeu que cada any les famílies dels alumnes de 2n de primària són les encarregades d’organitzar la festa de l’AFA, que té lloc cap a final de curs. Els pares i les mares que aquest any tenim els fills a 2n ja ens hem posat a treballar i hem escollit la temàtica… tot i que de moment, la guardem en secret!!! 🙂

També tenim data confirmada: serà el dissabte 2 de juny de 2018. Així que, volem que a partir d’aquest moment bloquegeu les vostres agendes! Treballarem tots aquests mesos per preparar una gran festa i la volem compartir amb totes les famílies de l’escola! Us hi esperem!!

VENDA DE PASTISSOS, EQUIPAMENT ESPORTIU I MERCAT DE SEGONA MÀ

Per tal que aquesta festa sigui fantàstic, hem decidit començar a recaptar diners al més aviat possible, i per això, aquest divendres començarem amb la venda de pastissos a l’escola. Per tant, no cal que penseu a preparar l’entrepà o comprar berenar pel barri a l’últim minut! Mirarem que hi hagi opcions de dolç i salat! Nyam-nyam!!!

A més, farem venda de l’equipament esportiu del DMS! Si encara no la teniu o necessiteu renovar-la, els preus són els següents: la samarreta 5 €, la dessuadora 15 € i els pantalons 10 €. Si compreu la dessuadora i els pantalons junts el preu és 20 €.

També hem decidit organitzar un mercat de roba i joguines de segona mà que farem al pati de l’escola just abans de les festes de Nadal. Més endavant ja us informarem de quan començarà la recollida de roba.

A tots ens passa que, a mesura que creixen les criatures, trobem la necessitat de desprendre’ns de la roba que ja no serveix i ens sap greu haver-la de llençar. Aprofiteu que ha arribat el fred i esteu treient la roba d’hivern per mirar què ha quedat petit. El mateix passa amb les joguines, els puzles i els contes. Aquest mercat és una bona oportunitat per donar-los una segona vida.

Els qui estigueu interessats a participar-hi, us demanem que porteu la roba i les joguines netes i en bones condicions d’ús. Un cop classificada, els adjudicarem un preu simbòlic d’entre 1, 2 i 3 €, segons el tipus de peça. Segur que trobareu autèntiques gangues!

Un cop finalitzat el mercat, la roba que pugui acabar sobrant, la donarem a alguna institució benèfica que la pugui aprofitar perquè a priori entenem que cap família està interessada a recuperar les peces de roba que ha donat prèviament.

Animeu-vos tots a participar-hi!!

Gràcies per la vostra col·laboració!

Coordinació festa de l’AFA 2018

1 Comment:

  • Patricia / Respon

    Em sembla una molt bona iniciativa el mercat de segona mà.

    Força famílies de segon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog