Home / DMS Film Festival / Les famílies de 2n comencem a preparar la festa de l’AFA amb la venda de pastissos i l’equipament esportiu del DMS i un mercat de segona mà!

 

Ja sabeu que cada any les famílies dels alumnes de 2n de primària són les encarregades d’organitzar la festa de l’AFA, que té lloc cap a final de curs. Els pares i les mares que aquest any tenim els fills a 2n ja ens hem posat a treballar i hem escollit la temàtica… tot i que de moment, la guardem en secret!!! 🙂

També tenim data confirmada: serà el dissabte 2 de juny de 2018. Així que, volem que a partir d’aquest moment bloquegeu les vostres agendes! Treballarem tots aquests mesos per preparar una gran festa i la volem compartir amb totes les famílies de l’escola! Us hi esperem!!

VENDA DE PASTISSOS, EQUIPAMENT ESPORTIU I MERCAT DE SEGONA MÀ

Per tal que aquesta festa sigui fantàstic, hem decidit començar a recaptar diners al més aviat possible, i per això, aquest divendres començarem amb la venda de pastissos a l’escola. Per tant, no cal que penseu a preparar l’entrepà o comprar berenar pel barri a l’últim minut! Mirarem que hi hagi opcions de dolç i salat! Nyam-nyam!!!

A més, farem venda de l’equipament esportiu del DMS! Si encara no la teniu o necessiteu renovar-la, els preus són els següents: la samarreta 5 €, la dessuadora 15 € i els pantalons 10 €. Si compreu la dessuadora i els pantalons junts el preu és 20 €.

També hem decidit organitzar un mercat de roba i joguines de segona mà que farem al pati de l’escola just abans de les festes de Nadal. Més endavant ja us informarem de quan començarà la recollida de roba.

A tots ens passa que, a mesura que creixen les criatures, trobem la necessitat de desprendre’ns de la roba que ja no serveix i ens sap greu haver-la de llençar. Aprofiteu que ha arribat el fred i esteu treient la roba d’hivern per mirar què ha quedat petit. El mateix passa amb les joguines, els puzles i els contes. Aquest mercat és una bona oportunitat per donar-los una segona vida.

Els qui estigueu interessats a participar-hi, us demanem que porteu la roba i les joguines netes i en bones condicions d’ús. Un cop classificada, els adjudicarem un preu simbòlic d’entre 1, 2 i 3 €, segons el tipus de peça. Segur que trobareu autèntiques gangues!

Un cop finalitzat el mercat, la roba que pugui acabar sobrant, la donarem a alguna institució benèfica que la pugui aprofitar perquè a priori entenem que cap família està interessada a recuperar les peces de roba que ha donat prèviament.

Animeu-vos tots a participar-hi!!

Gràcies per la vostra col·laboració!

Coordinació festa de l’AFA 2018

 

One Comment

  1. Patricia 16 noviembre, 2017 at 5:53 pm

    Em sembla una molt bona iniciativa el mercat de segona mà.

    Força famílies de segon!

     

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *