Les activitats a la Biblioteca DMS no paren!!!

Us fem recordatori de la propera cita, una cita molt especial i que us recomanem amb insistència el  proper dimecres 11 de maig a ¾ de 5 de la tarda (a les 16:45 h.).

Es tracta d’un CONTACONTES amb l’autor i la il·lustradora dels llibres. N’explicarem dos (simultanis), un per grans i l’altre per petits.

La MARLET i l’ ALBERT ARRAYÁS amb el conte EL PIRATA DE LES ESTRELLES ens explicaran, il·lustraran i ens faran l’activitat de l’estrella de l’empatia i en JAUME COPONS i la LILIANA FORTUNY, amb el conte TRISTÀNIA IMPERIAL ens explicaran, il·lustraran i ens faran l’activitat batalla entre alegria i tristesa, a més de dur-nos l’exposició “Totes les cares d’un llibre” que són totes les persones que han fet possible aquest llibre.

Us hi esperem a tots, no us ho perdeu!

I volem aprofitar aquest post per felicitar-nos a tots per la festivitat de Sant Jordi, podem estar molt satisfets d’haver-la exprimit a fons. Aquí deixem constància gràfica del gran èxit que van tenir aquests tallers i manualitats, així com la gran celebració que va reunir alumnes, mestres i famílies el divendres dia 22 a la tarda.

st jordibiblio4biblio3

També ens volem fer ressó de l’aportació de llibres que, com és costum, l’AFA ha efectuat a la Biblioteca de l’escola aprofitant la festivitat de Sant Jordi. Es tracta de novetats editorials, en la majoria dels casos, curosament escollits per les persones responsables de la biblioteca. Han estat uns dies exposats a l’entrada de la biblioteca i ara són a la disposició de tots i totes les nenes i nens del DMS.

IMG_5974

Comissió Mixta Biblioteca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog