La Paula i l’Alejandro, dos dels vuit candidats a representants del Consell Escolar

Us recordem que dimarts 29 de novembre tindran lloc les eleccions al Consell Escolar. Les votacions seran en horari de 8 a 9.30 h del matí i de 16 a 18.30 h de la tarda. Les mares i pares que s’han presentat com a candidats són: Goretti Bocos, Lali Camps, Mariona Ferrer, Sergi Grau, Eneko Huarte-Mendicoa, Alejandro Masana, Borja Sans i Paula Vives. A tots vuit els hem donat l’oportunitat a través d’aquest blog de donar-se a conèixer a les famílies de l’escola, presentar les seves propostes i deixar constància del seu compromís amb aquest càrrec.

Avui és el torn de la Paula i l’Alejandro.  Podeu llegir la presentació de la Goretti i la Lali, aquí. I la de la Mariona, el Borja, el Sergi i l’Eneko, aquí.

__________________
Hola! Sóc la Paula Vives, mare del Jael Borràs (i delegada) de P4A.

Sóc actriu des de ben joveneta i recentment he entrat en una nova etapa en què m’estreno com a productora-coordinadora d’esdeveniments. Tot un reciclatge. Com veieu, res a veure amb el món de l’educació.

Penso que la meva voluntat de formar part del Consell Escolar és molt vocacional. Tinc tendència a liderar projectes grupals i a prendre la iniciativa de les coses que m’envolten, sóc emprenedora i sobretot, m’encanta dedicar el meu temps a coses relacionades amb la criança del meu fill. Em mou saber què fa, perquè, com, amb quines metodologies, quines eines tenim a l’abast com a pares per formar una mica més part de les decisions que condicionaran els minuts, les hores, i els anys que passaran a l’escola, i m’encantaria poder oferir la meva energia i temps a representar-vos com a pares que sou també; a poder fer arribar la vostra veu a un òrgan tan representatiu i decisiu com és el Consell Escolar.

Em presento amb humilitat davant de candidatures realment potents i sòlides: tenim la gran sort de tenir membres potencials molt i molt preparats per representar-nos. Poso el meu petit gra de sorra i ofereixo una opció potser menys professionalitzada però no menys capaç i disposada 🙂

Sóc una gran defensora de la criança respectuosa, una apassionada dels mètodes nòrdics -i tantes altres coses d’allà-, defenso també la tendència a viure en general des del respecte cap a nosaltres, els qui ens envolten, i el món del qual formem part -i això vol dir qui som, què aprenem, cap a on ens dirigim, què mengem, què defensem, què preservem i què construïm-. És des d’aquesta òptica que m’agradaria treballar per tal d’ajudar a conduir la nostra escola cap als objectius d’integració, compromís, respecte i sostenibilitat -molt encarats i encaminats ja, per altra banda, però mai prou-. És un llarg camí que requereix anys per dibuixar, però fem encara que sigui el senderó inicial de les futures generacions. Visca l’escola pública catalana de qualitat.

Paula Vives Roig

paula_________________

Hola

Sóc l’Alejandro Masana, pare de tres nens (2n i p4 al DMS) i d’un petit que està a L’Oreneta. Dedico la major part de les meves forces a conviure i educar a aquests petits éssers que tant ens estimem i que tanta feina ens donen al mateix temps. La resta del meu temps el dedico a ser professor de Química a secundària en una escola de Barcelona i a sortir en bici amb els Liles del DMS.

Crec que tenim una gran escola i no hauríem pogut arribar fins aquí si no fos per la motivació i les ganes de fer-ho, més que bé, de tota la comunitat educativa. És per aquesta raó per la que em presento com a representant de pares i mares al consell escolar, per oferir el meu treball per tal de que la nostra escola continuï sent igual d’ acollidora, integradora, innovadora, respectuosa i compromesa amb la societat i el medi ambient. Perquè els nostres fills continuïn gaudint d’aquesta petita gran família en la que tots confiem, que és la nostra escola, l’escola de tots!

Si surto escollit em comprometo a portar la vostra veu als consells escolars, i per tant, complir amb la tasca de fer de representant de les famílies en l’òrgan de govern de l’escola. 

alejandro

 

2 Comments:

  • Alfredo Vazquez Jiménez / Respon

    Sé que será difícil elegir entre los ocho que os presentáis, pero estoy seguro que los que no entren en el Consell, podrán aportar igualmente su energia desde otros ámbitos en la escuela. Suerte a todos!

  • Raquel Balañà / Respon

    Gràcies a tots per ser tan valents i generosos (incloses les noies també òbviament…)!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog