L’AFA torna a ampliar el fons de la biblioteca

L’equip de la biblioteca posa punt i final a aquest curs amb una bona notícia: l’AFA ha regalat un paquet amb gairebé una cinquantena de llibres per farcir els prestatges de la biblioteca. Gràcies!!

L’Eulàlia, la Júlia i l’Andrea van fer una selecció de les novetats editorials de l’any i aquesta setmana ja han arribat a l’escola. De fet, estan exposats als passadissos de la planta baixa de l’edifici de primària. Val a dir que estan molt ben col·locats en tres prestatgeries amb rodetes que les famílies de 6è han regalat a l’escola! Moltes gràcies a vosaltres també families de 6è!!

unnamed

Els llibres, com tots els que s’han anat incorporant al fons de la biblioteca aquest curs, són una autèntica meravella. Hi ha àlbums il·lustrats com Ahab y la ballena blanca, de Manuel Marsol o La piscina, de Ji Hyeon Lee que són joies de la il·lustració. Com també 813 Truffaut, de Paula Bonet, el clàssic La cuina, de nit, de Maurice Sendak, i Sofía viaja a la Antártida, d’Alison Lester. També trobem la història de Malala, les millors rondalles dels germans Grimm, o novel·les per al cicle mitjà i superior

unnamed-5unnamed-4unnamed-3

Us recomanem que passeu a veure’ls i us entraran unes ganes tremendes de llegir… I ara que arriben les vacances és el millor moment per fer-ho.

Bon estiu i bona lectura a tothom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog