Home / Psicopedagogia / La xerrada ‘Ofici de pares i autoritat’ és dimecres 26 de novembre a les 19h.

 

Us recordem que la segona trobada de pares i mares amb la psicopedagoga de l’AFA, la Cristina Regué, serà aquest dimecres 26. Habitualment aquestes xerrades es fan a les 15.15 h, però com que molts pares i mares no hi poden assistir, a petició de l’AFA i a proposta de diverses famílies, s’ha fet un canvi d’horari puntual que es farà com a prova per saber si d’aquesta manera hi hauria més assistència. D’una banda, entenem que és més fàcil per a moltes famílies anar a les reunions a última hora de la tarda, però de l’altra, també entenem que, per a d’altres, és més còmode anar-hi abans de recollir els nens a la sortida de l’escola.

Per això, volem que aquest blog serveixi també per conèixer l’opinió de les famílies en aquest i altres temes. O sigui que us animem a deixar un comentari sobre quina és l’hora que us aniria millor fer les trobades amb la psicopedagoga.

Moltes gràcies per participar!

 

6 Comments

 1. Sergio 26 noviembre, 2014 at 10:18 am

  Hola a todos,
  Yo prefiero las 15:30. Si es por la tarde, se podría comenzar un poco antes y poner algún servicio de «ludoteca» para dejar a los niños.
  Propongo gravar parte de la sesión en audio, si le parece bien a la Cristina Regué y los demás asistentes y colgarla como podcast par todos los padres que no pueden asistir y que sirva también como recordatorio.

  La Cristina hace un trabajo fantástico! Recomiendo sus sesiones, nosotros somos grades admiradores.

   
 2. Laia 26 noviembre, 2014 at 7:12 pm

  Jo penso que potser les 16h o 16:30h seria un bon horari si es pogués complementar amb servei gratuït (o no) de ludoteca.
  La Cristina fa molt bona feina i és una pena que no tothom hi pugui accedir.

   
 3. Anna 26 noviembre, 2014 at 10:54 pm

  Acabem de veure el canvi dhorari a nosaltres lhorari de les 19h ens possibilita de poder venir. Gràcies per intentar de fer el canvi

   
 4. Ana 26 noviembre, 2014 at 11:44 pm

  Trobo molt bona l’opció de les 16 o 16:30 crec que seria eficaç per ampliar el nombre de famílies que poguessin assistir, tal com diu la Laia. personalment les 19:00 és mala hora per poder-lo combinar.
  La proposta del Sergio de gravar part de la sessió en àudio i penjar com podcast, si és possible, no estaria gens malament.

   
 5. Glòria 27 noviembre, 2014 at 12:04 pm

  La veritat és que a mi, l’horari que s’estava fent fins ara, m’anava perfecte. Els nens estan encara al cole i no hem de mirar de col.locar-los. Jo renuncio a la meva hora de dinar a la feina per assistir-hi, però val la pena. A última hora de la tarda, com s’ha fet aquesta vegada, és molt complicat per a tots aquells que no tenim ajuda per fer-nos càrrec dels nens.

   
 6. Júlia 27 noviembre, 2014 at 1:27 pm

  A mi em passa igual que la Glòria. L’horari actual, a les 15.15h em va perfecte. Al vespre, impossible perquè no tinc ajuda a casa amb els nens. L’opció de posar ludoteca a partir de les 16.30h tampoc em convenç perquè les meves filles fan extraescolars els dimecres fora de l’escola.

   

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *