La xerrada ‘Ofici de pares i autoritat’ és dimecres 26 de novembre a les 19h.

Us recordem que la segona trobada de pares i mares amb la psicopedagoga de l’AFA, la Cristina Regué, serà aquest dimecres 26. Habitualment aquestes xerrades es fan a les 15.15 h, però com que molts pares i mares no hi poden assistir, a petició de l’AFA i a proposta de diverses famílies, s’ha fet un canvi d’horari puntual que es farà com a prova per saber si d’aquesta manera hi hauria més assistència. D’una banda, entenem que és més fàcil per a moltes famílies anar a les reunions a última hora de la tarda, però de l’altra, també entenem que, per a d’altres, és més còmode anar-hi abans de recollir els nens a la sortida de l’escola.

Per això, volem que aquest blog serveixi també per conèixer l’opinió de les famílies en aquest i altres temes. O sigui que us animem a deixar un comentari sobre quina és l’hora que us aniria millor fer les trobades amb la psicopedagoga.

Moltes gràcies per participar!

6 Comments:

 • Sergio / Respon

  Hola a todos,
  Yo prefiero las 15:30. Si es por la tarde, se podría comenzar un poco antes y poner algún servicio de “ludoteca” para dejar a los niños.
  Propongo gravar parte de la sesión en audio, si le parece bien a la Cristina Regué y los demás asistentes y colgarla como podcast par todos los padres que no pueden asistir y que sirva también como recordatorio.

  La Cristina hace un trabajo fantástico! Recomiendo sus sesiones, nosotros somos grades admiradores.

 • Laia / Respon

  Jo penso que potser les 16h o 16:30h seria un bon horari si es pogués complementar amb servei gratuït (o no) de ludoteca.
  La Cristina fa molt bona feina i és una pena que no tothom hi pugui accedir.

 • Anna / Respon

  Acabem de veure el canvi dhorari a nosaltres lhorari de les 19h ens possibilita de poder venir. Gràcies per intentar de fer el canvi

 • Ana / Respon

  Trobo molt bona l’opció de les 16 o 16:30 crec que seria eficaç per ampliar el nombre de famílies que poguessin assistir, tal com diu la Laia. personalment les 19:00 és mala hora per poder-lo combinar.
  La proposta del Sergio de gravar part de la sessió en àudio i penjar com podcast, si és possible, no estaria gens malament.

 • Glòria / Respon

  La veritat és que a mi, l’horari que s’estava fent fins ara, m’anava perfecte. Els nens estan encara al cole i no hem de mirar de col.locar-los. Jo renuncio a la meva hora de dinar a la feina per assistir-hi, però val la pena. A última hora de la tarda, com s’ha fet aquesta vegada, és molt complicat per a tots aquells que no tenim ajuda per fer-nos càrrec dels nens.

 • Júlia / Respon

  A mi em passa igual que la Glòria. L’horari actual, a les 15.15h em va perfecte. Al vespre, impossible perquè no tinc ajuda a casa amb els nens. L’opció de posar ludoteca a partir de les 16.30h tampoc em convenç perquè les meves filles fan extraescolars els dimecres fora de l’escola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog