La Goretti i la Lali, dues dels vuit candidats al Consell Escolar

Ja sabeu que dimarts 29 de novembre tindran lloc les eleccions al Consell Escolar. Les votacions seran en horari de 8 a 9.30 h del matí i de 16 a 18.30 h de la tarda. Les mares i pares que s’han presentat com a candidats són: Goretti Bocos, Lali Camps, Mariona Ferrer, Sergi Grau, Eneko Huarte-Mendicoa, Alejandro Masana, Borja Sans i Paula Vives. A tots vuit els hem donat l’oportunitat a través d’aquest blog de donar-se a conèixer a les famílies de l’escola, presentar les seves propostes i deixar constància del seu compromís amb aquest càrrec.

Avui és el torn de la Goretti i la Lali. Podeu llegir la presentació de la Paula i l’Alejandro, aquí. I la de la Mariona, el Borja, el Sergi i l’Eneko, aquí.

_______________________

Hola famílies,

Sóc la Goretti Bocos, mare de dos alumnes de l’escola: la Mila del grup dels Taurons de 1r i el Roc de 3r. També tenim dos adolescents que ja van a l’institut. Presento la meva candidatura pel consell escolar perquè m’agradaria tenir un paper més actiu dins de l’escola. Sóc periodista i treballo pel meu compte. He col·laborat en diverses revistes de diferents temàtiques, però els temes que més m’interessen són d’àmbit social i cultural. Actualment estic treballant en un documental sobre l’abús del diagnòstic de TDAH (trastorn de dèficit d’atenció amb hiperactivitat) entre els nens i adolescents, i el seu tractament. Aquest treball m’ofereix l’oportunitat de profunditzar en les problemàtiques que actualment es troben els centres educatius amb aquests canvis socioculturals i l’augment de diagnòstics de trastorns mentals a la infància. Em fa molta il·lusió aquest nou projecte educatiu que es proposa des de la nostra escola, i em motiva molt poder formar-hi part i donar tot el meu suport. La meva aportació al consell escolar serà des d’una visió humanista, de respecte envers els diferents processos d’aprenentatge de cada alumne, i protegir els valors que ja defensa la nostra escola. Seria un orgull per mi poder representar-vos.

goretti

___________________________

Hola, sóc la Lali Camps mare de l’Aixa Danfa de p4 Liles. Sóc actriu i professora de música, dansa i teatre.

Em presento al Consell Escolar per tal d ‘implicar-me una mica més en el projecte educatiu de l’escola. Crec que el treball cooperatiu és molt important i poder formar part del Consell seria una oportunitat d’ apropar-me a l’escola. Desde les famílies crec que em de donar suport a l’escola en tot el que es fa dins i fora de les aules i si nosaltres podem aportar idees fanstàstic!

Personalment sóc una persona molt creativa amb ganes d’innovar, penso que puc aportar idees noves al Consell sempre respectant el treball fet durant tan de temps a l’escola.

Moltes gràcies

Lali

lali

2 Comments:

  • Amaia / Respon

    Súper bona noticia que hi hagi tants candidats al Consell aquest any! Gràcies a tot@s pel compromís i la generositat. Jo personalment, animo a qui no surti escollit a comprometre’s a la Junta i/o a les comissions. Hi ha feina per tothom segur! I la resta hem d’anar a votar (dilluns últim dia de reflexió ;))

  • Alfredo Vázquez / Respon

    Creo que tras esta muestra de compromiso por parte de los candidatos no podemos dejar de votar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog