La festa del DMS LAB va prenent forma!

banner dmslab (3)

És un plaer poder avançar-vos les activitats i els tallers que podreu fer el 28 de maig a la fabulosa festa del DMS LAB!!!

Taller de coets a reacció

Un taller per a futurs pilots de naus espacials, aquest és un taller ideal per a exploradors i petits científics. L’activitat consisteix en la fabricació de coets d’aigua a reacció. A última hora de la festa, es farà el llançament dels coets que els nens i nenes hauran fabricat. Serà molt divertit veure com s’enlairen!!!

No us perdeu les primeres proves, entrareu a una altra dimensió!! (feu click al facebook i veureu tots els vídeos):  https://www.facebook.com/DMS-LAB-574864002681289/

Captura de pantalla 2016-04-29 a la(s) 07.56.41Reactable

El Reactable és un instrument de música electroacústica, dissenyat com una nova tecnologia per fer música i interaccionar amb els sintetitzadors. Va néixer amb la idea de recuperar la gestualitat, la visió, la multi dimensionalitat que té l’electrònica i els nous mitjans audiovisuals.

Durant les darreres setmanes, l’Òscar, el professor de música, de l’escola, està treballant amb els alumnes algunes nocions de música electrònica, i durant el DMS LAB podran gaudir d’un taller amb un Reactable.

Hi haurà també una petita “sessió” en viu del Reactable per tothom qui hi vulgui assistir!!!

Captura de pantalla 2016-04-27 a la(s) 23.29.10

Taller d’art sonor

Els creadors d’aquestes magnífiques escultures sonores són els germans Baschet. La seva obra és fruit d’una visió que uneix art i ciència, intuïció i mètode; una referència imprescindible per l’estudi i desenvolupament de les relacions entre forma, matèria i so. Les seves exposicions participatives conviden a tothom a jugar i experimentar lliurement. Una obra oberta, inclusiva i compromesa amb la societat, un projecte pedagògic que reivindica la democratització del coneixement i la creativitat. Actualment, l’equip del màster d’Art Sonor de la UB són els dipositaris de la col·lecció Baschet.Captura de pantalla 2016-04-27 a la(s) 23.28.28

Gràcies a la col·laboració del professor del màster, Martí Ruiz, els alumnes de 1r i 2n del DMS amb els seus mestres dissenyaran i fabricaran una escultura sonora, que s’acabarà de muntar el dia del DMS LAB.

Taller de bombolles de sabó

Bombolles de totes mides, bombolles allargades, rodones i singulars. Bombolles múltiples, seriades, enormes o petitíssimes… si heu entrat al facebook haureu vist les bombolles gegants que es podran fer!!!

El Gran Futbolí Humà

Taller esportiu en el qual nens i nenes, pares i mares i tutors es converteixen en protagonistes d’un futbolí gegant. Marca un gol i gaudeix del joc en equip!

Instal·lació de gomets

La instal.lació de gomets ve inspirada en l’obra de l’artista japonesa YA YOI. Omplirem de gomets de diferents mides i colors tot un espai i forrarem la caseta de fusta de jardineria. Farem un gran mural de taques de colors, cercles verds, blaus, vermells, grocs i taronges que formaran un estímul viu i multicolor!!Captura de pantalla 2016-04-28 a la(s) 10.16.45

Taller de construcció amb caixes de cartró

Petits i grans arquitectes construiran cases, edificis, torres infinites amb caixes de cartró reciclades, una urbe de cel·lulosa creada per als constructors del futur.

Taller de collage

Realitzarem retrats utilitzant retalls de revistes. Deixa la teva empremta personal en un taller de retrats on cada retratat és protagonista d’una obra única.

Photocall

Posa els teus missatges i fes-te una fotografia amb els monstres inventors del DMS LAB!

Gran dibuix robòtic

Fabricarem i programarem uns robots que dibuixaran sobre un gran mural que al final de la festa penjarem a la façana de l’escola. Crearem una gran obra d’art robòtica!

Goalball, futbolí sensorial

És un esport d’equip que practiquen esportistes invidents. La pilota porta uns cascavells incorporats.i es basa en l’oïda, tacte i l’orientació en l’espai. Ens taparem els ulls i que comenci la partida!

 

Ja podeu reservar la data a l’agenda, aquesta FESTA del AFA será única, nosaltres estem posant totes les nostres energies perquè sigui inobidable

DMS LAB, 28 de maig 2016. Vine i experimenta!

1 Comment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog