La festa de l’AFA serà una gran festival de cinema: el DMS Film Festival 2018!

Les famílies de 2n ja no podem guardar més temps el secret! La festa de l’AFA que tindrà lloc el juny girarà al voltant del món del cinema. Serà el DMS Film Festival 2018. Mica en mica, us anirem desvetllant durant els mesos vinents tot allò que estem preparant amb tanta il·lusió! El que sí us volem ensenyar “a partir de JA!” és la imatge gràfica de la festa! És una reinterpretació de la Lluna del director de cinema, Georges Mèlies. Le Voyage dans la Lune és una pel·lícula molt popular actualment i la crítica de cinema la reconeix com la més important de les creacions cinematogràfiques d’aquest director.  A més és, en certa manera, el primer film de ciència ficció de la història. La imatge de la cara de la Lluna rebent l’impacte d’un coet espacial disparat per una bala de canó és un dels plànols més coneguts del cinema.

LogoAlta

I també tenim aquests aquests súper dibuixos que ens traslladen a les pel·lícules que ens fan ver somniar tant quan érem petits -i no tant petits- i que ara ens agrada compartir amb els nostres fills!!

DMS FILM FESTIVAL minibaixa

 

Per estar al cas de tot, hem creat una pàgina de Facebook de la qual ja us podeu fer seguidors 😉 https://www.facebook.com/dmsfilmfestival/

Aquí trobareu tot el que heu de saber sobre el DMS Film Festival, però també anirem penjant curts animats que ens agradin, idees de ”pelis” per veure amb els nens, curiositats sobre pel·lícules… entre moltes altres coses!!

Recordeu que la festa serà el dissabte 2 de juny de 2018. Guardeu-vos el dia per compartir-lo amb tots nosaltres!

Coordinació DMS Film Festival 2018

4 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog