La contacontes Mònica Torra porta les seves històries a la biblioteca de l’escola

De tant en tant, a la biblioteca de l’escola hi ha sessió de contacontes, una activitat que promou l’AFA. Aquesta vegada, les històries van a càrrrec de la Mònica Torra, que fa més de deu anys que es dedica a explicar contes. Es va inspirar a les seves classes de música per als més petits on va descobrir que les històries l’ajudaven a ensenyar cançons i altres conceptes musicals, i així els nens s’ho passaven bé, feien volar la seva imaginació i aprenien. A partir d’aquí, va començar la seva passió per la narració oral i s’hi va tirar de cap. Actualment la Mònica s’adreça a tots els públics, tant a grans com a petits, amb contes tradicionals o d’autor.

Monica_Torra

Aquest dimarts 2 de desembre a les 16.45 h la Mònica explicarà El tió al país dels contes”. Coneixerem una història del tió que deixarà bocabadats petits i grans amb personatges i relats clàssics capgirats com un mitjó, i amb arguments plens de sorpreses i humor. ¿Sabíeu que el tió ha estat a les cases dels tres porquets o al bosc de la ventafocs?

Veniu-hi tots amb ganes de participar perquè la Mònica, quan explica contes s’ajuda del teatre i d’objectes, però sobretot de la interacció dels nens per apropar coneixements i valors i per fer gaudir tothom de les aventures més insòlites. A veure amb què ens sorprèn aquesta vegada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog