La Comissió de Gestió de Manteniment no s’atura a l’estiu!

Aquest estiu passat, l’AFA, a través de la Comissió de Gestió del Manteniment, ha promogut i ha dut a terme dues actuacions importants a l’escola: l’adequació de les pistes esportives del pati central i la recuperació de les escales i part del terra de fusta de l’edifici del parvulari.

Aquestes actuacions es van decidir un cop la Comissió va detectar les deficiències. La direcció de l’escola va donar prioritat a aquestes deficiències i, acte seguit, les va aprovar. I a la junta de l’AFA es van ratificar de conformitat amb el pressupost assignat a millora d’infraestructures de l’escola (aquesta partida es va crear un cop el Consorci d’Educació va reduir dràsticament el pressupost públic per a aquest concepte el curs 2010-2011).

Adequació de les pistes esportives del pati central:

Problemes detectats: els nens sovint rellisquen sobre les franges de marbre quan juguen. Les línies de joc estan desgastades i gairebé no es veuen (al camp de bàsquet sovint es fan partits de competició). Les porteries estan pintades des de fa anys de verd i groc, i els colors estan bruts i desgastats. Per això, s’han executat les actuacions següents:

  • Aplicació d’un producte antilliscant a les franges de marbre de tot el pati central.
  • Repintada de les línies esportives de futbol i bàsquet.
  • Repintada de les porteries de futbol amb colors estandarditzats de futbol sala.

pista futbol

Tot això ho ha dut a terme una empresa especialitzada conjuntament amb pares i mares de l’escola (en concret, tres adults i sis nens van fer la pintada de blanc, i dos adults van pintar les franges vermelles). Les porteries es van pintar de blanc al maig, el terra de la pista al juliol i les franges de les porteries de vermell a l’agost.

Cost total: 2.019,49 € (iva inclòs) per al proveïdor, més uns 40 € entre pinzells i pintura per a les porteries.

Escales i terra de fusta a l’edifici de parvulari:

Problemes detectats: el terra de parquet i la fusta de les escales estan molt desgastats i comencen a fer estelles i, en alguns llocs, de manera greu.  Per això, s’han fet les actuacions següents:

  • Poliment i envernissament de totes les escales de fusta.
  • Poliment i envernissament de les aules i els replans de la primera planta.
  • Poliment i envernissament de l’aula de la planta baixa.

parquet infantil

escales infantil

Tot això ho ha dut a terme una empresa especialitzada durant la primera setmana d’agost i la primera de setembre conjuntament amb quatre pares de l’escola que han retirat i han reposat tot el mobiliari afectat.

Cost total: 2.660,12 € (iva inclòs).

Recordeu que sempre necessitem voluntaris/àries per donar un cop de mà en el manteniment de l’escola. Si teniu ganes de col·laborar-hi amb l’aportació d’hores de treball, hi sereu benvinguts/des. Només cal que ens escriviu a mantenimentDMS@gmail.com

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories