Inscripcions extraescolars curs 2022 – 2023

Ja estan obertes les inscripcions per a les activitats extraescolars per a l’any vinent.

Aquí us deixem tota la informació amb la graella per al curs vinent i l’enllaç per apuntar-vos a les activitats. En el mateix enllaç trobareu tota la informació referent a l’adjudicació de places, la gestió de cada activitat i els preus.

També podeu consultar tota aquesta informació aquí.

Les inscripcions s’obriran el divendres 3 de juny i es tancaran el dimecres 15 de juny.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ >> https://forms.gle/PmoPkSWEVENEGSRXAp
(llegiu atentament totes les instruccions abans d’omplir-lo)

GRAELLA D’ACTIVITATS CURS 2022/2023

NOVETATS – ACTIVITATS:

Hem afegit dues noves activitats

ART: una activitat enfocada a que els nens potenciïn i experimentin amb la seva pròpia creativitat artística i desenvolupin la imaginació, s’expressin i es diverteixin. Reflexionarem sobre el món que ens envolta a través de projectes experimentals; aplicant tècniques com el dibuix, pintura, fang , collage, estampació… i conceptes artístics com l’ abstracció, la composició, les maquetes i el disseny gràfic.

Imparteix l’activitat un col·lectiu format per dissenyadores gràfiques, docents en l’àmbit artístic i pedagogues. El seu objectiu és apropar els moviments i estils artístics als infants per fer-los adonar que l’art ens envolta i ens ha acompanyat al llarg de tota la historia i dissenyarar experiències que alimentin la capacitat de sorpresa, entrenin els sentits i la creativitat.

ENGLISH: s’ofereix un aprenentatge lúdic de l’idioma, molt pràctic, on es treballarà l’anglès per viure, crear vincles i lligams amb la llengua anglesa. És molt important que els infants vegin la llengua com un vehicle de diversió, d’unió de cultures i també d’informació. A través de jocs i moviment adaptats a cada edat els infants s’aconsegueix despertar la curiositat i les ganes de saber, que gaudeixin i s’ho passin bé i crear aquest vincle amb la llengua a llarg termini.

ACTIVITATS ARTÍSTIQUES / TECNOLÒGIQUES:

 • MÚSICA per als més petits (P4 i P5). En ella treballen la iniciació al món de la música a partir de les cançons i els instruments. Tot això enmarcat en un ambient distès i relaxat.
 • A ESCOLA DE GRUPS els infants aprendran música tocant en grup i formant una banda, gaudint de la vessant pràctica i de l’experiència musical compartida a través de cançons senzilles i conegudes, per anar avançant la dificultat progressivament. Rock, blues, funky, hip hop o reggae són alguns dels estils que predominen. Les cançons son consensuades i escollides pel grup d’infants.
 • Tornem a treballar amb Explorium per l’activitat d’STEM. Son una empresa que pretén despertar l’interès pel coneixement de les disciplines STEM (la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques) a les escoles. Ells treballen a infantil fent explorem on es treballa el mètode científic mitjançant la tecnologia, les matemàtiques i la ciència experimental. A cicle inicial fan Tecnociència, on connecten les diferents disciplines STEAM a partir de la resolució de reptes científics. I a cicle mitjà i superior fan Science i Bòtix, on treballen el pensament científic i computacional a través de la relació de totes les disciplines de STEM.
 • TEATRE: des de fa 8 anys treballem amb l’empresa de l’Eva i la Marta, seguint tota la metodología que empren elles dues a l’escola de teatre dels Lluïsos de Gràcia.
 • A DANSA els nens i nenes faran una mica de Hip-hop i ritmes urbans, jazz modern i contemporània. Aprendran a expressar-se lliurement amb la música i el seu cos.

ACTIVITATS ESPORTIVES:

 • ESCACS: seguim confiant en l’empresa Peó i Peona, que al llarg d’aquest anys ofereix la possibilitat als infants d’iniciar-se i posteriorment perfeccionar el seu nivell d’escacs. Ho fan des del joc i l’aprenentatge guiat.
 • SKATE: en aquesta activitat es treballarà l’equilibri, la coordinació i sobretot la capacitat d’autosuperació. Es realitzarà a la pista de futbol per tenir el major espai possible. Adaptat per a totes les edats i nivells.
 • PRE-ESPORTIU: activitat esportiva dirigida als infants de P4 i P5. En ella desenvoluparan les habilitats motrius bàsiques a través del joc lliure i dirigit. Els dilluns es realitza a l’aire lliure i els dimecres a dins del gimnàs.
 • RODA D’ESPORTS: activitat d’iniciació a una sèrie d’esports on els alumnes aprendran les principals habilitats i coneixeran les normes bàsiques per a poder jugar-hi. Hi formen part el futbol sala, el bàsquet, el handbol, el hockey, el volei i els esports de raqueta.
 • JUDO: Es tracta d ́un esport de contacte amb una essència profunda de respecte cap als altres. En els infants es treballa molt la coordinació i la psicomotricitat en totes les seves possibilitats. Adaptat als diferents nivells.
 • PATINATGE: Aprendrem a patinar i practicar diferents habilitats amb els patins. Treballarem la sensibilitat artística englobada en aquest esport. Adaptada als diferents nivells.
 • FUTBOL SALA, a partir de primer.
 • BÀSQUET, a partir de primer.
 • VOLEI, a partir de tercer.

PREUS

– Piscina de p4 i p5: 40€ (pagament trimestral)
– Piscina de 2-3er-4rt: 28€ (pagament trimestral)
– Escola de grups: 50€
– Skate: 26,5€
– Anglès: 26€
– STEM: 32,12€
– Art: 33€
– Resta d’activitats: 23€
– Acollida: 13€ (1 dia a la setmana), 22€ (2 dies a la setmana) i 36€ (3-5 dies a la setmana).
– Ludoteca: 17€ (1 dia a la setmana), 27€ (2 dies a la setmana) i 42€ (3-5 dies a la setmana)

Totes les activitats es cobraran mensualment, excepte piscina que és de cobrament trimestral.

NÚMERO DE PLACES PER ACTIVITAT

– Futbol sala, bàsquet i teatre: mínim de 10 places i màxim de 12 places.
– Escola de grups: mínim de 4 places i màxim de 6 places.
– Anglès: mínim de 8 i màxim de 12 places.
– Art: mínim de 7 i màxim de 12 places.
– Resta d’activitats: mínim de 10 places i màxim de 15 places.
– Piscina (places marcades per disponibilitat a Can Caralleu).

 • P4: 24 places
 • p5: 32 places
 • 2n: 24 places
 • 3r: 24 places
 • 4rt: 12 places

ADJUDICACIÓ DE PLACES

En totes les activitats, excepte piscina, té prioritat l’alumnat que ha cursat l’activitat durant el curs anterior. En el cas que la demanda de places superi l’oferta, la resta d’inscripcions s’assignaran mitjançant sorteig.

Les famílies que no hagin obtingut plaça seran avisades mitjançant una trucada telefònica i un email abans del 30 de juny.

El termini d’inscripcions és del 3 de juny al 15 de juny. Podeu fer-les en aquest formulari. Les inscripcions fora de termini no entren a sorteig i es queden en llista d’espera.

Les inscripcions que es facin ara al juny son definitives, tot i que no es cobraran fins a l’octubre. Si s’hagués de fer algun canvi, s’ha d’avisar en els terminis i formes que s’estableixen a la normativa de baixes.

Les famílies que no estiguin al corrent en el pagament d’alguna activitat de cursos anteriors, no podran fer cap inscripció.

BAIXES

Les baixes s’han de comunicar per email a l’Albert Casanova
coordinacioextraescolarsdms@gmail.com abans del dia 25 de cada mes. Les baixes durant el mes no suposaran el retorn de la quota d’aquell mes.

PISCINA: la inscripció a l’activitat de piscina és trimestral. Per tant, la baixa enmig d’un trimestre no suposarà el retorn de la quota d’aquell trimestre.

Només es permeten un màxim de dos canvis d’activitat per alumne/a durant tot el curs escolar.

BEQUES I AJUTS

Les activitats extraescolars son susceptibles de demanar beca de 1er a 6è (excepte en el cas de teatre). Des de l’any passat, també es poden demanar beques per piscina.
Al setembre us farem arribar tota la informació.

GESTIÓ

Totes les activitats extraescolars a excepció de piscina (que es fa al migdia a Can Caralleu) es fan a les instal·lacions de l’escola en horari de 16:30 a 17:45h.

PISCINA a primer: A primer curs la piscina forma part de l’horari lectiu, per tant, és una activitat obligatòria i subvencionada que gestiona l’escola de manera directa.

FUTBOL SALA I BÀSQUET: Aquest any s’ofereixen tant el futbol sala a partir de 3r i el bàsquet de 5è i 6è només en la modalitat de DOS DIES més la competició. No s’ofereix un dia degut a la manca d’espai i a la gran demanda de places. La competició es farà seguint les directrius del CEEB.

ACOLLIDA MATINAL I LUDOTECA

Matinal: servei d’acollida de 8 a 9 h del matí disponible tots els dies. Necessita inscripció.

Ludoteca: servei de tarda (16:30h a 17:45h) destinat a infants de P3 fins a 2n. Realitzen jocs i petites manualitats. Es du a terme tots els dies. Necessita inscripció.

Biblioteca: servei de tarda (16:30h a 17:45h) gratuït per els alumnes de 3r fins a 6è. Hi poden llegir i fer deures. De dilluns a dijous. No és necessari inscriure’s.

DUBTES I PREGUNTES

El coordinador d’extraescolars és l’Albert Casanova, si teniu dubtes o preguntes sobre beques o altres, podeu escriure un e-mail a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

Per feedback, idees o suggerències de millora del servei, la Comissió d’Extraescolars està a la vostra disposició a través d’aquest correu:  extraescolars@familiesdms.cat


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ >> https://forms.gle/PmoPkSWEVENEGSRXAp
(llegiu atentament totes les instruccions abans d’omplir-lo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog