Inscripcions extraescolars 2020/2021

Gràcies a l’esfoç col·lectiu, de l’escola, les famílies i els proveïdors, hem pogut posar sobre la taula una nova proposta d’extraescolars coherent amb les directrius del centre i els requeriments de sanitat, amb el mateix objectiu que es mantenir l’escola oberta el màxim de temps possible.

És una proposta que recull la voluntat de les famílies de buscar una fórmula per poder continuar fent les activitats extraescolars, però de forma segura, d’acord amb el gran esforç que s’està portant a terme a l’escola, i que suposin el mínim risc per a l’alumnat. No ha estat fàcil, ja que hem tingut en compte alhora les respostes del formulari de cada curs i les inscripcions de totes les famílies fetes al juny, però estem molt satisfets del resultat.

La gestió de tot plegat és complexa, per això esperem la vostra col·laboració i comprensió per tal que tot surti el millor possible. Hi ha molt poques escoles a Barcelona on s’ofereixi la possibilitat de fer extraescolars coherents amb els requeriments de salut i estem orgullosos que el DMS en sigui una d’elles.

Aquí teniu la graella amb les activitats disponibles aquest any. Els preus es mantindran igual que en el curs passat sempre i quant s’arribi al número mínim d’alumnes inscrits a l’activitat.

En aquest enllaç us podeu inscriure:

—> inscripcions extraescolars

i hi trobareu també els detalls més específics sobre el funcionament de les activitats extraescolars d’aquest curs.

El plaç d’inscripció és del 25 al 28 de setembre. Les extraescolars començaran el dia 5 d’octubre, excepte piscina de 1er curs que començarà el dia 1.

9 Comments:

 • Rosa Escriche / Respon

  No puedo entrar en el formulario. Yabsira hará basquet

 • Laura / Respon

  Gràcies per la feina!

  Una pregunta: al final els grups de nens que faran les extraescolars seran els mateixos grups bombolla que van a classe junts o es barrejaran amb nens d’altres classes?

 • Judit / Respon

  Que ha passat amb la música que només hi ha opció a parvulari?

 • Josep / Respon

  Hola!

  Pregunta:
  El formulari només permet inscriure als alumnes de Prescolar a les activitats del primer trimestre. Caldrà fer una nova inscripció per al segon i per al tercer trimestre?

  Moltes gràcies per la nova reorganització.

 • Fermin Huarte / Respon

  Gràcies per la feinada, que segur no ha estat gens fàcil. Tanmateix, alguna observació, els grups no mantenen “els dies d’extraescolars” en canviar de trimestre. Això dificulta la gestió familiar. També hauríem preferit que algunes activitats que es mantenen respecte la proposta de juny no haguessin canviat de dia… Gràcies de nou i molta sort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog