INSCRIPCIÓ A LES PLACES LLIURES D’EXTRAESCOLARS

Hola famílies! Torna l’escola i tornen les activitats extraescolars. Després de les inscripcions de juny, hi ha algunes activitats que encara tenen places lliures. Obrim de nou el període d’inscripcions per tal que si voleu us hi pugueu apuntar.

Aquí teniu la graella i les places que queden de cada activitat. El termini per fer la inscripció és des d’avui fins el dia 21 de setembre.

Formulari per les noves inscripcions >>>> INSCRIPCIONS TANCADES

IMPORTANT

– En aquesta graella només hi surten les places amb activitats lliures. Si al juny us vau apuntar a una activitat que no és a la graella, vol dir que l’activitat no admet més alumnes. No vol dir que no es faci.

– Si amb les noves inscripcions s’excedeix el nombre de places màximes d’una activitat, es farà un sorteig només entre les inscripcions dels alumnes que s’hagin apuntat al setembre. Les inscripcions de juny sempre es mantenen.

– PISCINA: estem pendents de que Can Caralleu ens confirmi les places de les que disposa de cada curs. Sembla ser que, si les mesures del Procicat no canvien, podrien ser poques pel nombre d’alumnes que s’han apuntat. Us informarem el més aviat possible quan sapiguem alguna cosa.

Aquest és l’enllaç al formulari per a les noves inscripcions >>> INSCRIPCIONS TANCADES

Si teniu dubtes o preguntes, podeu contactar a l’Albert Casanova, coordinador d’extraescolars, a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

Per feedback, idees o suggerències de millora del servei, la Comissió d’extraescolars està a la vostra disposició a extraescolars@familiesdms.cat

Bon inici de curs a tots i totes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog