Flipboard


Els tablets i Els telèfons mòbils tipus smartphone iphone o android són unes eines de comunicació, infomació i educació, que ens sobrepassen. Les seves possibilitats són tan immenses que superen qualsevol novel · la de ciència ficció. 

Avui en dia les utilitats o aplicacions (apps) que poden anar-hi fan que hagin deixat enrere els PC per a multitud de tasques, superant amb molt les utilitats d’un PC. 
Quant a l’ensenyament hi ha infinites apps que només estan disponibles per tablets i telèfons mòbils el que els fa més versàtils per a l’ensenyament que els ordinadors tipus pc o portàtils. 
Jocs, exercicis per mats, ortografia, aprendre idiomes, comunicació, esports, mapes, ediciónmultimedia, xarxes socials… en google play i en apple store disposes de milers d’aquests apps, el difícil potser és trobar el que volem perquè segur que està. Hi ha moltes blocs que ens van informant de les noves aplicacions que van sortint o de les millores en ambdós sistemes apple o android. 
Però us deixem una aplicació que ara per ara és insubstituïble tant en els tablets com en els telèfons mòbils intel · ligents, es diu Flipboard
Flipboard és una eina que permet, gràcies a una tipografia excel · lent, un disseny exquisit i una gran velocitat de carrega, llegir tot el que solem llegir a internet: Diaris, facebook, twitter, revistes, blocs, reader, fins i tot àudios, absolutament tot, ho podem traslladar a aquesta revista que serà des del moment que li diguem el que volem llegir, la nostra revista. 
És a dir que cada membre de la família tindrà la seva flipboard al tablet, i que a més podrem seguir també des del mòbil. hi ha altres aplicacions similars però cap arriba fins avui al seu nivell. 
Si teniu un tablet o un smartphone és l’única aplicació que no podeu deixar de tenir.

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories