First Lego LeagueSentim publicar tard, però és un dels projectes que la comissió de participació està treballant de cara al curs que ve. Finalment han acabat 11 de 22 equips, enhorabona!!!.
Emma ens escriu això:


“El cap de semana 4-5 de febrer es celebra la 13 edició de la First Lego League al Cosmo Caixa de Barcelona. En aquesta edició dos nens de la nostra escola l’Àlex Lozano i en Noel Cabús de 5é participan el dissabte al matí com a integrants del equip dels Argonautes, un equip ja veterà en aquesta competició. L’Àlex i en Noel amb la resta dels Argonautes porten des de el mes d’octubre entrenant-se per poder arribar a la competició molt ben preparats.
Aquest any el desafiament es diu FOOD FACTOR i tracta de la seguretat alimentària, la contaminació i com evitarla. Els Argonautes han escollit pel seu projecte científic com evitar el malbaratament de la llet de tetra brick per culpa d’un mal segellat. Han trobat una solució i l’exposaran davant d’un jurat en forma de telenotícies.
Al mateix temps han construit i programat un robot Lego Mindstorm que es diu Argos per que superi una serie de missions i aconssegueixi la major qüantitat de punts.
Si us agrada el Lego, si us entusiasmant els robots, el dissabte de 9 a 14h. es un bon moment per divertir-se i venir a animar als Argonautes.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog