Festa de l’AFA 2019

El proper dissabte 25 de maig es celebrarà la festa de l’AFA que les famílies de segon curs estem organitzant.

 Ara que l’escola fa trenta anys, i tenint molt en compte aquesta data tan assenyalada, hem volgut vincular-hi la festa sota el nom “DMS BACK TO THE FUTURE: 1989 – 2019.”

 Amb la mítica pel·lícula dirigida per Robert Zemeckis i produïda per Steven Spielberg com a simpàtica excusa i fil conductor, el dia de la festa, quan entrem a l’escola, figurarà que som al curs 1988-1989 de l’escola Dolors Monserdà-Santapau. Per a tornar al curs 2018-2019 es convidarà a tothom a passar una sèrie de proves i reptes que s’enregistraran en un passaport personal. Si aconsegueixes passar-les, tornaràs al present amb tot el regust dels anys viscuts des de llavors.

 Tot pensat perquè ens ho passem fantàsticament bé.back to de future

 Us hi esperem!

 I perquè la FESTA de l’AFA sigui possible tenim algunes activitats en marxa:

 AQUEST DIVENDRES NO PORTIS BERENAR!

 Aquest divendres 25 de gener hi haurà pastissos, xocolata desfeta, fruita, magdalenes, pastissos sense gluten-fruits secs-llet-ou, entrepans, sucs sense sucres afegits, melindros…

 JA ÉS AQUÍ LA RECOLLIDA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ!

 Com ja sabeu, el mercat de segona mà que organitzen les famílies de segon de primària es celebrarà divendres 1 de febrer. 

Aquesta setmana comença la recollida de roba infantil, joguines i llibres que ja no necessiteu. La informació detallada de la recollida és:

 DATES de RECOLLIDA:

Dimecres 23 de gener

Dijous 24 de gener

Divendres 25 de gener

 HORA de RECOLLIDA:

Matins de 8:50 a 9:15

Tardes de 16:15h a 17:15h

 PUNT de RECOLLIDA:

Porxo del gimnàs

 Els dies de recollida hi haurà una responsable de la comissió del mercat per recollir les bosses que porteu. Us animen a participar-hi!!

 I recordeu, NO LLENCEU RES, PORTEU-HO AL MERCAT DE SEGONA MÀ!!

1 Comment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog