Extraescolars

La Comissió d’Extraescolars coordina les activitats que l’alumnat pot fer a la tarda després de l’escola, també la natació, que es fa dins l’horari escolar (migdia), a més del servei d’acollida i del de ludoteca.

Des de la Comissió d’Extraescolars treballem enguany en la continuïtat del projecte de millora de la qualitat i gestió de les activitats extraescolars.

El passat 14 de setembre va tenir lloc la DEMO d’Extraescolars on totes les famílies i alumnes vam poder conèixer i resoldre dubtes directament amb les empreses proveïdores i el personal de monitoratge implicat. Vam ser moltes famílies les que vam assistir i esperem que hagi estat de gran utilitat.

Inscripcions

Aquest any també hem posat en marxa la nova Graella d’Extraescolars mitjançant un tríptic que incloïa el full d’Inscripcions i que totes les famílies heu rebut via agenda escolar. Adjuntem aquí la Graella per tal que pugueu consultar-la en qualsevol moment:


L’Albert Casanova és el coordinador d’extraescolars del DMS i està a càrrec de la comunicació entre famílies i totes les empreses d’activitats extraescolars, per la qual cosa si  teniu dubtes o preguntes, si us plau dirigiu-vos a ell, en persona o per correu electrònic a la següent adreça:

coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

No es garanteix l’admissió a les activitats de les inscripcions fora de termini del període d’inscripció (en cas que el grup estigui complet).

Les activitats estan supeditades al nombre d’Inscripcions ja que tenen places limitades i hi haurà llista d’espera. Per a l’elaboració d’aquestes llistes, té prioritat l’alumnat que ja va fer l’activitat l’any anterior amb l’objectiu de consolidar els grups. Amb les inscripcions restants es farà un sorteig per determinar qui entra i qui va a la llista d’espera. Totes les famílies que no hagin entrat son avisades mitjançant trucada telefònica. Si no et truquem és senyal de que estàs inscrit definitivament.

Inici, hora i lloc de les activitats:

Totes les activitats extraescolars a excepció de piscina, es fan a les instal·lacions de l’escola, de 16.30h a 17.45h. Els monitors recullen als infants de P4 i P5 per portar-los al lloc on sigui l’activitat (a partir de 1er van sols a l’activitat). No està de més que aviseu al professorat via agenda escolar.

L’inici de les activitats extraescolars enguany ha estat l’1 d’octubre. A excepció de Natació de P4 i P5 que serà el proper 19 d’Octubre degut a la Festa Major del 5 d’Octubre i la festa nacional del 12 d’Octubre.

Atenció! A 1er curs, la piscina forma part de l’horari lectiu, per tant, és una activitat obligatòria i subvencionada. Les famílies hauran de pagar únicament el cost de l’autocar que aquest any 2018-2019 són 18€ mensuals (pagament trimestral), per tant heu de fer la inscripció igualment, perquè necessitem les vostre dades.

Més info de les activitats:

LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS SON SUSCEPTIBLES DE DEMANAR BECA DE 1r a 6è.  (No inclou la natació). SI NECESSITEU INFORMACIÓ AL RESPECTE ADREÇAR-VOS A L’ALBERT: COORDINADOR DE EXTRAESCOLARS: coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

Extraescolars

EXTRAESCOLARS DMS AAFF baixa

Per a qualsevol altre consulta, la Comissió d’Extraescolars t’ajudarem a través d’aquest correu: extraescolars@familiesdms.cat

Laia Bahíma i Anna Carné

1 Comment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *