Extraescolars curs 2019 -2020

Benvingudes Famílies DMS!

En aquest enllaç podeu fer la inscripció a les activitats extraescolars del curs 2019-2020, fins al dia 14/06/19 com a màxim.

https://forms.gle/yhNsQ4CNmvXtUGiR9

Recordeu que en cas de fer la mateixa fora de termini l’infant no podrà començar l’activitat extraescolar al mes d’octubre i haurà d’esperar al novembre.

PORTES OBERTES: Durant la setmana del 27 al 31 de maig, tindran lloc les portes obertes per les families.

DEMOS: El dia 31/05/19 de 16:30 a 17:30 tindran lloc les demos de les activitats noves.

ON?

– Escola de grups: Aula de Música

– Hockey: A la pista d’infantil

– Dansa: Pista de bàsquet

– Explora, STEM i Robòtica: Porxo de primaria (prèvia reserva de plaça enviant l’e-mail*)

Dijous 30/05/19 hi ha una demo de EXPLORA només per als infants que el curs vinent cursaran de P4 a 2on. (És a dir, families d’aquest any de P3 a 1er 🙂 ).

*En el cas de les demos d’EXPLORA, STEM i ROBOTICA per tal de poder tenir el material suficient el dia de la demo, necessitem que les families envieu un e-mail a extraescolars@familiesdms.cat indicant el  nom i cognom de l’alumn@ i el curs de l’infant interessat.

Aquí teniu la graella amb tota la oferta d’activitats d’aquest any:

Voleu saber de què van les activitats noves? Aquí us fem 5 cèntims…

EXPLORA: aquest curs els més petits de l’escola (P4 i P5) han pogut gaudir d’unes sessions molt interessants de ciència, de programació de robots, d’experiments i de joc matemàtic. El proper curs ampliem l’oferta fins a 2on. Despertar l’interès pel coneixement científic mitjançant fenòmens de l’entorn quotidià i que els infants siguin partíceps del seu aprenentatge són els principals objectius en aquesta activitat.

STEM: S (Ciència) T (Tecnologia) E (Ingenieria) i M (Matemàtiques), una activitat on es combinaràn diferents sessions amb diferents reptes al llarg del mes per tal que les/els alumnes descobreixin les noves tecnologies i la ciència experimental Per l’alumnat a partir de 3er. Que els/les participants adquireixin habilitats i nocions científiques i socials, desenvolupant un pensament crític, sistemàtic, estructurat i lògic és l’objectiu de l’activitat.

ROBÒTICA: Per infants a partir de 3er que ja tenen clar el que els agrada: videojocs, jocs de raonament computacional i robòtica.

ESCOLA DE GRUPS: Els infants aprendran música tocant en grup i formant una banda gaudint de la vessant pràctica i de l’experiència musical compartida a través de cançons senzilles i conegudes per anar avançant la dificultat progressivament. Rock, blues, funky, hip hop o reggae són alguns dels estils que predominen. Les cançon son consensuades i escollides pel grup d’infants.

DANSA: Una mica de Hip-hop i ritmes urbans, de jazz modern i contemporània. Aprendre a expressar-se lliurement amb la música i el cos, aprendre seqüències de moviments individualment i coordinades en grup i aprendre acrobàcies bàsiques són alguns dels objectius de l’activitat de Dansa.

HOCKEY: Activitat esportiva iniciada ara fa dos anys, que volem impulsar i promocionar de manera més destacada. Proposem un canvi de proveidor, per a seguir aprenent i treballant els valors de l’esport i d’equip d’una manera més intensa i acurada. Oferim l’aprenentatge d’un esport minoritari on el treball i l’esforç son valors molt necessaris per a la seva pràctica. Apostem per a ser una de les poques escoles d’hoquei sala de la nostra ciutat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog