Extraescolars 2021/2022

Ja tenim a punt la graella d’extraescolars per al curs vinent. Després d’aquest any de tants canvis, l’any vinent sembla que les activitats extraescolars es podran realitzar amb normalitat, barrejant grups de diferents cursos com fèiem cada any.

Seguint aquesta premisa és tal i com hem preparat la graella per al curs vinent. Si finalment la situació canviés, ens adaptaríem al setembre a les mesures necessàries.

Les inscripcions s’obriran el dilluns 7 de juny i es tancaran el divendres dia 18 de juny.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ >> https://forms.gle/mUia6p11C7ZxYpaf7
(llegiu atentament totes les instruccions abans d’omplir-lo)

GRAELLA D’ACTIVITATS CURS 2021/2022


NOVETATS – ACTIVITATS:

– Tornem a oferir MÚSICA per als més petits (P4 i P5). En ella treballen la iniciació al món de la música a partir de les cançons i els instruments.

– Hem afegit una nova activitat, VOLEI, per als cursos de primer a quart.

– Estrenem activitat els divendres: SKATE. En aquesta activitat es treballarà l’equilibri, la coordinació i sobretot la capacitat d’autosuperació. Es realitzarà a la pista de futbol per tenir el major espai possible. Adaptat per a totes les edats i nivells.

– El proveïdor d’EXPLORA i ROBÒTICA és Play Code Academy. Ofereixen accés a una plataforma d’activitats amb reptes setmanals i participació en la Play Code Challenge. La programació inclourà disciplines com la programació, la robòtica, drons, disseny i impressió 3D.

– A ESCOLA DE GRUPS els infants aprendran música tocant en grup i formant una banda, gaudint de la vessant pràctica i de l’experiència musical compartida a través de cançons senzilles i conegudes, per anar avançant la dificultat progressivament. Rock, blues, funky, hip hop o reggae són alguns dels estils que predominen. Les cançons son consensuades i escollides pel grup d’infants.

– ART & ENGLISH va dirigida als més petits. S’hi treballa la iniciació a la llengua anglesa a través de manualitats, danses i cançons i d’altres treballs artístics.

– A DANSA els nens i nenes faran una mica de Hip-hop i ritmes urbans, jazz modern i contemporània. Aprendran a expressar-se lliurement amb la música i el seu cos.

– PRE-ESPORTIU: activitat esportiva dirigida als infants de P4 i P5. En ella desenvoluparan les habilitats motrius bàsiques a través del joc lliure i dirigit.

– RODA D’ESPORTS: activitat d’iniciació a una sèrie d’esports on els alumnes aprendran les principals habilitats i coneixeran les normes bàsiques per a poder jugar-hi. Hi formen part el futbol sala, el bàsquet, el handbol, el hockey, el volei i els esports de raqueta.

PREUS

– Piscina de p4 i p5: 40€
– Piscina de 1er: Sense cost.
– Piscina de 2-3er-4rt: 28€
– Escola de grups: 50€
– Skate: 26,5€
– Resta d’activitats: 23€
– Acollida: 13€ (1 dia a la setmana), 22€ (2 dies a la setmana) i 36€ (3-5 dies a la setmana).
– Ludoteca: 17€ (1 dia a la setmana), 27€ (2 dies a la setmana) i 42€ (3-5 dies a la setmana)

Totes les activitats es cobraran mensualment, excepte piscina que és de cobrament trimestral.

NÚMERO DE PLACES PER ACTIVITAT

– Futbol sala, bàsquet i teatre: màxim de 12 places.
– Escola de grups: màxim de 6 places.
– Resta d’activitats: màxim de 15 places.

Per tal que les activitats siguin viables, hi ha d’haver un mínim de 10 infants, excepte a escola de grups, que en poden ser 6.

ADJUDICACIÓ DE PLACES

Té prioritat l’alumnat que ha cursat l’activitat durant el curs anterior. En el cas que la demanda de places superi l’oferta, la resta d’inscripcions s’assignaran mitjançant sorteig.

Les famílies que no hagin obtingut plaça seran avisades mitjançant una trucada telefònica i un email abans del 30 de juny.

El termini d’inscripcions és del 7 de juny al 18 de juny. Podeu fer-la en aquest formulari. Les inscripcions fora de termini no entren a sorteig i es queden en llista d’espera.

Les inscripcions que es facin ara al juny son definitives, tot i que no es cobraran fins a l’octubre. Si s’hagués de fer algun canvi, s’ha d’avisar en els terminis i formes que s’estableixen a la normativa de baixes.

Les famílies que no estiguin al corrent en el pagament d’alguna activitat de cursos anteriors, no podran fer cap inscripció.

BAIXES

Les baixes s’han de comunicar per email a l’Albert Casanova
coordinacioextraescolarsdms@gmail.com abans del dia 25 de cada mes. Les baixes durant el mes no suposaran el retorn de la quota d’aquell mes.

Només es permeten un màxim de dos canvis d’activitat per alumne/a durant tot el curs escolar.

BEQUES I AJUTS

Les activitats extraescolars son susceptibles de demanar beca de 1er a 6è (excepte en el cas de teatre). Des de l’any passat, també es poden demanar beques per piscina.
Al setembre us farem arribar tota la informació.

GESTIÓ

Totes les activitats extraescolars a excepció de piscina (que es fa al migdia a Can Caralleu) es fan a les instal·lacions de l’escola en horari de 16:30 a 17:45h.

PISCINA a primer: A primer curs la piscina forma part de l’horari lectiu, per tant, és una activitat obligatòria i subvencionada que gestiona l’escola de manera directa.

FUTBOL SALA I BÀSQUET: Aquest any s’ofereixen tant el futbol sala a partir de 3r i el bàsquet de 5è i 6è només en la modalitat de DOS DIES més la competició. No s’ofereix un dia degut a la manca d’espai i a la gran demanda de places. La competició es farà seguint les directrius del CEEB.

ACOLLIDA MATINAL I LUDOTECA

Matinal: servei d’acollida de 8 a 9 h del matí disponible tots els dies. Necessita inscripció.

Ludoteca: servei de tarda (16:30h a 17:45h) destinat a infants de P3 fins a 2n. Realitzen jocs i petites manualitats. Es du a terme tots els dies. Necessita inscripció.

Biblioteca: servei de tarda (16:30h a 17:45h) gratuït per els alumnes de 3r fins a 6è. Hi poden llegir i fer deures. De dilluns a dijous. No és necessari inscriure’s.

DUBTES I PREGUNTES

El coordinador d’extraescolars és l’Albert Casanova, si teniu dubtes o preguntes sobre beques o altres, podeu escriure un e-mail a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

Per feedback, idees o suggerències de millora del servei, la Comissió d’Extraescolars està a la vostra disposició a través d’aquest correu:  extraescolars@familiesdms.cat

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ >> https://forms.gle/mUia6p11C7ZxYpaf7

1 Comment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog