Extraescolars 2020-21

Hola famílies,

Ja tenim la graella definitiva de les activitats extraescolars que començaran dilluns vinent.

Abans que res felicitar-nos a tots per l’organització, comprensió i la feina feta, delegats i delgades en funcions, famílies, coordinador d’extraescolars, escola i comissió d’extraescolars de l’AFA, i també a tots els nens i nenes que en podran gaudir!

Veureu que a causa de la dificultat d’arribar al mínim d’alumnes inscrits i alhora respectar els grups bombolla, algunes activitats proposades a la graella enviada la setmana passada no podran dur-se a terme per poca inscripció.

A la graella que adjuntem, marquem en verd aquelles activitats que tiren endavant i en vermell les que no, indiquem també el nombre d’inscrits.


A TENIR EN COMPTE:
– Tots els nens i nenes inscrits a les activitats que apareixen en aquesta graella i a les caselles marcades en verd han entrat. Aquest any no s’ha hagut de fer sorteig en cap activitat.

– Si algú que s’ha quedat sense plaça en altres activitats que no han sortit, i volen afegir-se a alguna d’aquestes, ho pot fer, si l’activitat és específica per un grup estable (bombolla) caldrà que es respecti aquest.

– Els grups en els quals hi ha només 7 inscrits, com que no s’arriba al mínim, la proposta és que aquests alumnes paguin 26,5€ mensuals en lloc dels 23€ que és el cost de la resta d’activitats (excepte piscina i escola de grups, que són més cares). Aquests grups podran tirar endavant sempre i quan les famílies inscrites estiguin d’acord amb la pujada del preu.

– Com ja vam anunciar, el mínim d’inscripció és d’un trimestre, això vol dir que si algun nen es dóna de baixa, durant el trimestre, la família haurà de fer-se càrrec de la quota fins a final del mateix trimestre.

PREUS:
– Piscina de p5: 40€
– Piscina de 1er: Sense cost
– Piscina de 2-3er: 28€
– Escola de grups: 50€ al mes
– Activitats amb 7 inscrits: 26,5€ al mes
– Resta d’activitats: 23€ al mes

Les activitats comencen aquest dilluns dia 5 d’octubre.


Per qualsevol dubte, podeu escriure a l’Albert a : coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

2 Comments:

 • Borja / Respon

  Quina bona feina, extraordinària!
  Enhorabona a totes les persones que us hi heu implicat 🙂
  Salut i moltíssimes gràcies.

 • Roser / Respon

  Enhorabona comissió d’extraescolars !
  Aquesta organització diu molt de la responsabilitat social que té l’AFA de la nostra escola , prioritzant el bé comú davant de l’interés particular .
  Moltes gràcies i seguim !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog