EXTRAESCOLARS 2020/2021

Benvolgudes famílies,

Després d’una setmana de l’inici de les extraescolars i en la que hem pogut obrir molts grups nous gràcies a la vostra organització, us adjuntem la graella definitiva que serà vigent el proper trimestre i la normativa de les extraescolars d’enguany.

Tal i com us vam comentar, la graella està feta per acollir les circumtàncies excepcionals en què ens trobem i basada en les preferències majoritàries que ens vau expressar a través d’aquesta enquesta.

GRAELLA EXTRAESCOLARS 2020/2021

GRUPS ESTABLES PER CURSOS

  • a P4, P5 i 1er es respecten els grups estables de l’escola també en les activitats extraescolars.
  • a 2n-3er es respecten els grups estables de l’escola en la majoria d’activitats excepte judo, teatre, patinatge, escacs i futbol que no ha estat possible degut a l’alta demanda d’aquestes activitats. Tot i això, els monitors tenen en compte els nens i nenes del mateix grup estable a l’hora de fer parelles o grups dins la mateixa activitat i es respecten totes les normes marcades pel procicat.
  • en els cursos de 4rt-5è i 6è es barregen grups estables, però també els propis els monitors tenen en compte els nens i nenes del mateix grup estable a l’hora de fer parelles o grups dins la mateixa activitat i es respecten totes les normes marcades pel procicat.

NOVES INSCRIPCIONS

Les famílies que vulguin apuntar els seus fills o filles a noves extraescolars ho podran fer sempre i quan hi hagi places disponibles i respectin la naturalesa del grup al qual es volen apuntar. És a dir, si l’extraescolar a la que es vol apuntar respecta el grup estable de l’escola i el seu fill o filla no pertany a aquell grup estable, no podran apuntar-s’hi.

En els grups barrejats es poden apuntar nous alumnes sempre i quan hi hagi places disponibles.

Com que som conscients que aquest any hi ha menys oferta per poder respectar els grups estables, si durant el trimestre algunes famílies s’organitzen per poder fer un grup de 10 nens i nenes i volen fer alguna extraescolar que ara no és a la graella, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i valorarem juntament amb els proveïdors si hi ha la possibilitat.

Per demanar noves inscripcions, podeu posar-vos en contacte amb l’Albert a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

PREUS

– Piscina de p5: 40€
– Piscina de 1er: Sense cost, ja que és una activitat subvencionada i aquest any no hi ha autocar.
– Piscina de 2-3er: 28€
– Escola de grups: 50€ al mes
– Activitats amb 7 inscrits: 26,5€ al mes
– Resta d’activitats: 23€ al mes

BAIXES

Com ja vam anunciar, el mínim d’inscripció és d’un trimestre, això vol dir que si algun nen es dóna de baixa, durant el trimestre, la família haurà de fer-se càrrec de la quota fins a final del mateix trimestre.

Per donar-vos de baixa heu de posar-vos en contacte amb l’Albert a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

BEQUES I AJUTS

Les activitats extraescolars son susceptibles de demanar beca de 1er a 6è (excepte en el cas de teatre). Des d’aquest any, també es poden demanar beques per piscina.
El termini per demanar les beques per aquest curs acaba el dia 14 d’octubre. En aquest post trobareu tota la informació per tramitar-les.

PROTOCOL DE RECOLLIDA DE L’ALUMNAT

El protocol de recollida de l’alumnat d’extraescolars és el mateix que el de l’escola:

– els alumnes d’infantil es recolliran a les escales del pati de sorra d’infantil
– els alumnes de 1er i 2-3er a la rampa
– a partir de 4rt sortiran per la porta de dalt

GESTIÓ

Totes les activitats extraescolars a excepció de piscina (que es fa al migdia a Can Caralleu) es fan a les instal·lacions de l’escola en horari de 16:30 a 17:45h.

Es prioritzarà sempre fer les activitats a l’exterior i barrejar el mínim de grups estables a 4rt, 5è i 6è i se seguirà el protocol d’extraescolars establert pel Procicat.

Les activitats han començat el dia 5 d’octubre i acabaran l’últim dia d’escola.

ACOLLIDA MATINAL I LUDOTECA

Les noves inscripcions d’acollida matinal i ludoteca les heu de fer a través d’aquest enllaç https://familiesdms.cat/acollida-i-ludoteca/ i també posar-vos en contacte amb l’Albert a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com per comunicar la nova inscripció.

Teniu més detalls d’aquests dos serveis aquí.

DUBTES I PREGUNTES

El coordinador d’extraescolars és l’Albert Casanova, si teniu dubtes o preguntes sobre beques o altres, podeu escriure un e-mail a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

Per feedback, idees o suggerències de millora del servei, la Comissió d’Extraescolars està a la vostra disposició a través d’aquest correu:  extraescolars@familiesdms.cat

Next

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories