Extraescolars 2020 / 2021

Dilluns vinent, 7 de juny, actualitzarem aquesta pàgina amb la informació per al proper curs 2021/2022. Podeu veure la nova graella aquí.

Degut a les particularitats d’aquest any, anem adaptant la graella d’extraescolars a les restriccions imposades des de la Generalitat i les necessitats de les famílies de l’escola, amb l’objectiu d’aconseguir:

  • que les activitats extraescolars puguin mantenir-se durant tot el curs.
  • que hi hagi una oferta rica i variada per a que tots els nens i nenes puguin trobar allò que els ve de gust de fer.

Aquí podeu trobar les graelles vigents actualment i la normativa de les extraescolars d’enguany.

ATENCIÓ: D’acord amb les mesures covid del Procicat, no hi haurà extraescolar de piscina del 7 al 17 de gener.

GRAELLES d’EXTRAESCOLARS 2n trimestre

COM FUNCIONA

Estarà vigent una o altra graella depenent de les restriccions que el ProciCat marqui en cada moment.

En cas de restriccions, passarem a la graella bombolla i aquesta seguirà vigent un mínim de 4 setmanes. Si després d’aquestes 4 setmanes es retiren les restriccions, passarem a la graella no bombolla de nou.

Per als grups de P4, P5 i 1er això no representarà cap canvi, ja que aquests cursos sempre realitzen les extraescolars dins del seu mateix grup de convivència.

La resta de grups, de 2n a 6è, haureu de tenir present a quines activitats esteu inscrits en cada moment.

NOVES INSCRIPCIONS

Les famílies que vulguin apuntar els seus fills o filles a noves extraescolars ho podran fer sempre i quan hi hagi places disponibles i l’activitat sigui del seu mateix grup estable.

Com que som conscients que aquest any hi ha menys oferta per poder respectar els grups estables, si durant el trimestre algunes famílies s’organitzen per poder fer un grup de 8 nens i nenes i volen fer alguna extraescolar que ara no és a la graella, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i valorarem juntament amb els proveïdors si hi ha la possibilitat.

Per demanar noves inscripcions, podeu posar-vos en contacte amb l’Albert a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com i ell us indicarà com procedir.

PREUS

– Piscina de p4 i p5: 40€
– Piscina de 1er: Sense cost, ja que és una activitat subvencionada i aquest any no hi ha autocar.
– Piscina de 2-3er: 28€
– Escola de grups: 50€ al mes
– Activitats amb 7 inscrits: 26,5€ al mes
– Resta d’activitats: 23€ al mes

BAIXES

El mínim d’inscripció és d’un trimestre, això vol dir que si algun nen es dóna de baixa durant el trimestre, la família haurà de fer-se càrrec de la quota fins a final del mateix trimestre.

Per donar-vos de baixa heu de posar-vos en contacte amb l’Albert a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

BEQUES I AJUTS

Les activitats extraescolars son susceptibles de demanar beca de 1er a 6è (excepte en el cas de teatre). Des d’aquest any, també es poden demanar beques per piscina.
El termini per demanar les beques per aquest curs és el 14 d’octubre. En aquest post trobareu tota la informació per tramitar-les.

PROTOCOL DE RECOLLIDA DE L’ALUMNAT

El protocol de recollida de l’alumnat d’extraescolars és el mateix que el de l’escola:

– els alumnes d’infantil es recolliran a les escales del pati de sorra d’infantil
– els alumnes de 1er i 2-3er a la rampa
– a partir de 4rt sortiran per la porta de dalt

GESTIÓ

Totes les activitats extraescolars a excepció de piscina (que es fa al migdia a Can Caralleu) es fan a les instal·lacions de l’escola en horari de 16:30 a 17:45h.

Es prioritzarà sempre fer les activitats a l’exterior i se seguirà el protocol d’extraescolars establert pel Procicat.

ACOLLIDA MATINAL I LUDOTECA

Les noves inscripcions d’acollida matinal i ludoteca les heu de fer a través d’aquest enllaç https://familiesdms.cat/acollida-i-ludoteca/ i també posar-vos en contacte amb l’Albert a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com per comunicar la nova inscripció.

Teniu més detalls d’aquests dos serveis aquí.

DUBTES I PREGUNTES

El coordinador d’extraescolars és l’Albert Casanova, si teniu dubtes o preguntes sobre beques o altres, podeu escriure un e-mail a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

Per feedback, idees o suggerències de millora del servei, la Comissió d’Extraescolars està a la vostra disposició a través d’aquest correu:  extraescolars@familiesdms.cat