EXTRAESCOLARS 2015-2016

Hola famílies!

Des de la Comissió d’extraescolars us volem enviar informació de totes les activitats que oferim aquest any:

Diver’s: És l’entitat que gestiona la majoria de les activitats. Ens ha fet arribar la informació via agenda , però la tornem a adjuntar aquí per si us fa falta.

DIVERS_DMS

Tardes de Música:Activitat que duem a terme les AFES del DMS, Tàber i Costa Llobera. Us adjuntem la informació que ja us vam fer arribar al Juliol, ja que encara hi ha temps per apuntar-se.

MUSICA_DMS

Escacs:
L’any passat Peó i Peona van efectuar l’activitat d’escacs. Els participants van quedar molt contents, i el tornem a oferir, us adjuntem el full d’inscripció.

ESCACS_DMS

Hockey:L’any passat el F. C. Barcelona van efectuar l’activitat de Hockey. Els participants van quedar molt contents, i el tornem a oferir. Us adjuntem informació i el full d’inscripció.

HOCKEY_DMS

Robòtica Lego_Serious Play:
Aquest any us presentem aquesta nova activitat que el proper 21 de setembre a les 17.00 oferirà una reunió informativa per la gent interessada. Adjuntem informació i el full d’inscripció.

Informacio Robotica 2015-16_DMS ROBOTICA_DMS

Tingueu en compte que totes les activitats estan sotmeses al quòrum necessari per tirar-les endavant.

De cara a l’Assemblea de socis i sòcies de l’AFA us volem presentar altres propostes que no hem pogut tancar encara i ens agradaria tenir la vostra opinió al respecte, així que us esperem a totes i tots!

Comissió extraescolars

1 Comentari:

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories