Escola de grups – queden algunes places lliures!


Aprendre a tocar un instrument té molts beneficis en els infants. Guanyen en coordinació, els dóna més confiança en si mateixos, els ajuda a vèncer algunes pors, exercita la memòria, incrementa la concentració, fomenta la constància i la disciplina… i, sobre tot, els fa feliços.

Per això estem molt contentes d’haver pogut incorporar la música a la graella d’extraescolars d’aquest curs. Si voleu que els vostres fills o filles ho provin, encara hi ha algunes places els:

Dilluns per P5
Dimarts per P5 i 2n
Dimecres per 3r i 4rt
Dijous per 5è i 6è

Us podeu apuntar o fer una prova posant-vos en contacte amb l’Albert, el coordinador d’extraescolars, a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

Què és escola de grups?

Escola de grups és una aposta nova per aprendre música d’una manera diferent i tant les famílies com els nens i nenes que hi van n’estan molt contents. La proposta consisteix en aprendre a tocar formant directament un grup, on els alumnes poden triar quin instrument els ve de gust tocar, experimentar-hi, canviar-lo per un altre… Entre tots, durant el trimestre, triaran una cançó i la practicaran per poder-la ensenyar després en un escenari.

Necessiten saber música abans?

El nivell del nen o nena pot ser qualsevol. Si es comença de zero farà coses més senzilles i, els que ja saben tocar una mica, doncs partiran del seu coneixement i milloraran a partir d’allà. En les classes es crea molta complicitat amb els companys de grup i tots els infants estan convidats a provar els intruments que més els agradin i amb el que se sentin més còmodes. Poden tocar el baix, el piano, la guitarra o la bateria. I també cantar, és clar!

Un cop cada quinze dies també aprenen a tocar l’ukelele, un instrument que és molt agraït per què és de mida petita i el poden agafar molt bé i amb pocs acords et permet tocar ja bastantes cançons. Així de seguida noten progressos i els motiva molt.

Els mestres

Finalment, el grup de mestres que fan les classes és un privilegi. L’Òscar, ja el coneixeu tots i totes, és el mestre de música de l’escola i és un crac a l’hora d’ensenyar i d’encomanar la seva passió als més petits. En Iannis té moltíssima experiència amb nens, ha fet classes de música des de fa molts anys i la música forma part dels seus estudis. En Pablo també és llicenciat en música, té un màster en Art Sonor i molta experiència en estimulació musical primerenca i llenguatge musical.

Us animem a provar-ho aquest any o de cara a l’any vinent perquè realment s’ho passen molt bé.

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories