Es posen a la venda els tiquets del dinar del DMS Film Festival! Afanya’t! No te’n quedis sense!

Aquest divendres es posen a la venda els tiquets del dinar de la festa de l’AFA, el DMS Film Festival, que serà el 2 de juny. El preu és de 6 € si el compreu anticipat i de 8 € si el compreu el dia de la festa. El menú consta d’un plat de paella, pa, aigua, vi i un pastisset de postres. Hi haurà dos tipus de paella per escollir el mateix dia: paella de pollastre i paella vegetariana. Ah, i ja us avisem des d’aquest moment! Les cuinarà a l’escola mateix un ‘mestre paeller’. Serà tot un espectacle gastronòmic!

Volem aprofitar per donar les gràcies a les famílies de l’escola que durant aquests mesos heu comprat berenar els divendres, heu vingut a les sessions de cinema i us heu atipat de crispetes. També a les famílies que vau donar i vau comprar roba al mercat de segona mà de Nadal. Gràcies i gràcies i moltes gràcies. Perquè gràcies a tots vosaltres el DMS Film Festival ha fet guardiola i ara podem oferir-vos un preu ajustat per al dinar de la festa.

El mateix dia de la festa també podreu comprar esmorzar a primera hora i fer el vermut amb un pica-pica durant tot el matí. No cal dir que no faltarà una barra de begudes perquè ningú passi set en tot el dia 😉

Des del DMS Film Festival som conscients que altres anys hem passat molta calor a l’hora de dinar. Per això, muntarem les taules a l’ombra per tal que sigui un moment de descans i de reposar forces… perquè a la tarda… torna a engegar-se la festa! Recordeu que hi haurà les actuacions dels nens i les nenes de l’escola i de tots els pares i mares (i avis, àvies, professors, cangurs, tiets, cosins, amics…) que us hàgiu apuntat a participar a ‘Ha nascut una estrella’. Tindreu l’oportunitat de pujar a un escenari!!! Si encara no ho heu fet, podeu fer-ho ara mateix aquí. Un cop s’acabin les actuacions, tindrem l’actuació d’un grup de pares de 2n, que han format part de la Comissió de Música. Una actuació en viu i en directe de cançons “canyeres i bailongues” d’algunes bandes sonores de pel·lícules. I aquí no hem acabat, perquè després serà el moment de la música amb DJ! Prepareu-vos perquè això serà un non stop!

Us avisem també que el mateix dia de la festa es podran comprar tiquets de dinar però serà només fins a esgotar existències. Així que us recomanem que els compreu per avançat. Ho podeu fer aquest divendres 11, divendres 18 i divendres 25 de maig al pati de l’escola.

Moltes gràcies de nou!

Comissió de Coordinació del DMS Film Festival

paella

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories