Es posen a la venda els tiquets del dinar del DMS Film Festival! Afanya’t! No te’n quedis sense!

Aquest divendres es posen a la venda els tiquets del dinar de la festa de l’AFA, el DMS Film Festival, que serà el 2 de juny. El preu és de 6 € si el compreu anticipat i de 8 € si el compreu el dia de la festa. El menú consta d’un plat de paella, pa, aigua, vi i un pastisset de postres. Hi haurà dos tipus de paella per escollir el mateix dia: paella de pollastre i paella vegetariana. Ah, i ja us avisem des d’aquest moment! Les cuinarà a l’escola mateix un ‘mestre paeller’. Serà tot un espectacle gastronòmic!

Volem aprofitar per donar les gràcies a les famílies de l’escola que durant aquests mesos heu comprat berenar els divendres, heu vingut a les sessions de cinema i us heu atipat de crispetes. També a les famílies que vau donar i vau comprar roba al mercat de segona mà de Nadal. Gràcies i gràcies i moltes gràcies. Perquè gràcies a tots vosaltres el DMS Film Festival ha fet guardiola i ara podem oferir-vos un preu ajustat per al dinar de la festa.

El mateix dia de la festa també podreu comprar esmorzar a primera hora i fer el vermut amb un pica-pica durant tot el matí. No cal dir que no faltarà una barra de begudes perquè ningú passi set en tot el dia 😉

Des del DMS Film Festival som conscients que altres anys hem passat molta calor a l’hora de dinar. Per això, muntarem les taules a l’ombra per tal que sigui un moment de descans i de reposar forces… perquè a la tarda… torna a engegar-se la festa! Recordeu que hi haurà les actuacions dels nens i les nenes de l’escola i de tots els pares i mares (i avis, àvies, professors, cangurs, tiets, cosins, amics…) que us hàgiu apuntat a participar a ‘Ha nascut una estrella’. Tindreu l’oportunitat de pujar a un escenari!!! Si encara no ho heu fet, podeu fer-ho ara mateix aquí. Un cop s’acabin les actuacions, tindrem l’actuació d’un grup de pares de 2n, que han format part de la Comissió de Música. Una actuació en viu i en directe de cançons “canyeres i bailongues” d’algunes bandes sonores de pel·lícules. I aquí no hem acabat, perquè després serà el moment de la música amb DJ! Prepareu-vos perquè això serà un non stop!

Us avisem també que el mateix dia de la festa es podran comprar tiquets de dinar però serà només fins a esgotar existències. Així que us recomanem que els compreu per avançat. Ho podeu fer aquest divendres 11, divendres 18 i divendres 25 de maig al pati de l’escola.

Moltes gràcies de nou!

Comissió de Coordinació del DMS Film Festival

paella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog