Els verins blancs

Controlar l’alimentació és bàsic, per a la salut. Es parla sovint dels verins blancs: sucre, sal, farina, llet i arròs en el sentit que són els productes més àmpliament consumits i és per això que cal anar amb compte en la manera de fer-ho. Hi ha moltes pàgines a internet que parlen d’això,(programa integral, 4 venenos blancos, medicina naturista) però resumint deixo aquests consells:

– Consumir poca sal, sobretot acostumar els nens, i la que utilitzem que sigui sal marina.
– Consumir menys sucre refinada i en la mesura que puguem substituir-la per productes naturals com la mel.
– Pel que fa a la farina, eliminar de la nostra dieta la boyería industrial.
– Pel que fa a la llet, n’hi ha més o menys detractors, el que si és cert és que amb l’edat, és bo substituir la llet sencera per la desnatada, o fins i tot deixar de consumir, consumir en lloc de llet iogurts.
– Pel que fa a l’arròs intentar consumir arrossos naturals i de bona qualitat.
En l’alimentació res no és bo ni dolent, en la diversitat i en la quantitat és l’equilibri de la nostra dieta.

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories