Els tallers del DMS Sound!!

Queden tres dies per al DMS Sound i volem començar a desvetllar-vos els últims detalls amb un únic pròposit: que ningú es perdi aquesta gran festa!!! Allá vamos!!!

L’escola es transformarà en un gran festival amb un escenari central en què la música no pararà. Pels voltants, distribuïts per tota l’escola, estaran muntats els tallers que, evidentment, giraran al voltant de la música, com no podria ser d’una altra manera!!!

-Perruqueria de crestes i trenetes: us agrada el punk o sou més aviat de reggae? Cap problema. Tant si us voleu assemblar als Sex Pistols com al Bob Marley, sapigueu que les perruqueres us faran els millors looks per anar de concert. Avisem que el punk sonarà molt fort dissabte!! I les trenetes, també molen, oi?

 

-Fes-te la teva xapa: si els gruppies porten xapes dels seus grups preferits, en el DMS Sound també s’ha de portar la xapa… del festival! Indispensable per cridar i cantar a l’escenari central!

 

unnamed-19

-Toca la trompeta: ensenyarem a tocar alguns instruments que vénen d’arreu del món (Índia, Vietnam, Cuba, etc.) i a tocar una primera nota de trompeta.

– Pinta la música: una oportunitat per experimentar amb la música a través dels instruments musicals, la veu i la dansa. Aquest taller està adreçat als més petits, fins als 5 anys. La Francesca Salcedo i el Julián Samaniego, pares de l’Eduardo de P4, experts en musicoteràpies, guiaran els nens amb diferents instruments, faran jocs musicals, els faran cantar en diversos idiomes i, sobretot, els faran ballar!!!

-Instrument reciclats: sabeu que amb diferents envasos es poden fer autèntics instruments? A més, els que feu us els podreu endur a casa!!!

-Flashmob: els nens de 2n per al dia de la festa han preparat un ball amb la Susanna, la mestra d’educació física. Estan tots molt emocionats i amb ganes que tota l’escola en pugui gaudir (pares, mares, avis, germans, mestres…) i s’apuntin a ballar amb ells.

Com ho veieu? Ja teniu els tiquets del dinar? Si encara no, us informem que en posarem a la venda aquest dimecres a les 16.30 h al pati de l’escola. Recordeu que el preu són 6 euros i el mateix dia de la festa, 8 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog