Els tallers del DMS Film Festival, un a un!

Si encara dubteu què fareu el 2 de juny, si anar a la platja o a la festa de l’AFA, amb el que us explicarem, en un tres i no res, us farem decantar la balança cap a la festa! Aquí teniu un tast dels tallers que trobaràs al DMS Film Festival! Comencem doncs!

L’aventura. És un recorregut d’acció per sentir-te Jackie Chan, Bruce Willis a la Jungla de Cristal o Anjelina Jolie a Tomb Raider. Deixem anar l’adrenalina!

3, 2, 1… acció! Així comencen tots els rodatges. Si vols ser director de cinema, necessites una claqueta. Fes-te’n una i comença la teva carrera a Hollywood!

Croma key. El menjador de l’escola es transformarà en un plató d’escenes d’efectes especials. Si vols sortir disparat pels aires en una explosió de dinamita o fugir a corre-cuita d’una manada de dinosaures… ara en tens l’oportunitat. Emocions d’alt risc… també per als més petits!

marti-mila-dino

Stop Motion. És una tècnica de rodatge basada en contínues preses fotogràfiques, on cada plànol varia lleugerament de l’anterior, creant així la il·lusió d’una animació, com en els dibuixos animats. Moooola molt! T’animes a fer-ho?

Taumatropo. Té un nom molt estrany, però la majoria de nosaltres hem jugat o n’hem construït un en alguna ocasió… És una joguina òptica que s’empra per produir sensació de moviment en les imatges. El gir ràpid  crea en l’espectador la il·lusió òptica que ambdues imatges estan juntes. Crea’t el teu! A més, també hi haurà per fer llibres animats: els Flipbooks.

Caracterització. Vestuari, maquillatge i perruqueria… Són les bambolines del món del cinema. Sigues qui vulguis ser. No limits. Just for fun.

Memory. Fer parelles de cine… Thelma and Louise, Julia Roberts i Richard Gere, Sharon Stone i Michael Douglas, etc… però en versió infantil.

Foley. Com crear el so d’un ésser inexistent en el món real o l’enlairament d’una nau espacial? No és un procés gens fàcil i requereix molta imaginació. Aprèn a enregistrar sons amb bolígrafs, papers, planxes de metall…

Coreografies. Què seria del cinema sense la música i el ball? Mou l’esquelet a ritme de bandes sonores mítiques. Olivia Newton-John i John Travolta seran uns aficionats al costat dels nens i nenes del DMS!

I això és tot el que us podem avançar pel que fa als tallers. Recordeu que també hi haurà una sessió de curtmetratges al migdia -durant les hores de dinar- per agafar forces!  I a la tarda… actuacions amb el lema “Ha nascut una estrella”, concert, ball i dj!

Podeu comprar els tiquets del dinar aquest divendres. Els pares i mares de 2n hem posat -i estem posant- molta il·lusió en aquesta festa i ens agradaria poder compartir-la amb totes les famílies de l’escola. I mestres, és clar! Si ja heu organitzat alguna festa de l’AFA sabeu que es necessita molta energia! I si encara no ho heu fet, us assegurem que és una tasca engrescadora i intensa! És la festa de la nostra escola i volem passar-ho d’allò més bé tots plegats!

Aquí teniu el mapa! Us hi esperem!

tallers1

tallers2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog