El DMS Sound aterra a l’escola

Us imagineu l’escola transformada en un festival de música? Marqueu bé aquesta data al calendari: 6 de juny perquè celebrem el DMS Sound! La festa de l’AFA que cada any organitzen els pares de 2n aquest curs girarà al voltant de la música.

Durant tot el dia hi haurà tallers, jocs i diferents concerts que, de ben segur, aconseguiran fer ballar grans i petits. Per conèixer els caps de cartell, descobrir la cançó de la festa, saber quan i on es posaran a la venda els tiquets del menjar i per conèixer altres misteris que us anirem desvetllant en comptagotes, estigueu pendents d’aquest blog. En aquest enllaç trobareu tota la informació sobre la festa. També, a la fan page del Facebook. Feu-li un “Like” ara mateix! I al perfil d’Instagram DMS_sound. I aviat també a Spotify!

A més, ens agradaria que tots els que teniu talent musical pugeu a sobre l’escenari a cantar o a tocar un instrument, sols o acompanyats. Perquè això sigui possible, necessitem poder-ho organitzar amb temps. Així que ompliu aquest formulari i expliqueu-nos què us faria falta per poder aconseguir els vostres 5 minuts de glòria. Voluntaris/àries?

Per començar a fer calaix, les famílies de 2n posaran a la venda pastissos i begudes aquest divendres a l’escola!

Que no t’ho hagin d’explicar dilluns al pati!

7 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog