El DMS Flying Circus ja és aquí! El programa, minut a minut!

Esteu preparats per deixar-vos seduir pel món del Circ? Un ambient de malabars, màgia i il·lusió envairà dissabte l’escola! Ara que ja sabeu els tallers que us trobareu durant el matí, d’11 h a 13 h, al bosc, als patis i als porxos de l’escola, us desvelem més secrets!

Durant tot el matí hi haurà una zona de remullada. Hi ha previsió de molta calor així que a la pista d’adalt s’instal·laran uns sortidors d’aigua. Tot i que no és un parc aquàtic, si voleu podeu portar banyador, xancletes i tovallola.

També trobareu una barra on poder comprar beguda i algunes cosetes de picar si la gana estreny abans de la paella. Recordeu portar diners en efectiu. Recomanem que porteu ampolles d’aigua per anar omplint a les aixetes.

A les 13 h, els tabalers del DMS donaran el tret de sortida a la segona part de la jornada, ho faran com sempre amb molt ritme! La seva actuació donarà pas al Gran Espectacle de Circ amb els millors clowns, trapezistes i artistes de Vallvidrera!!! Ovació!!!

I després d’aquest show… l’hora de dinar: la gran paella! Ja teniu el vostre tiquet?? No us quedeu sense perquè a la tarda segueix la party!! Podeu comprar els tiquets aquesta setmana, a la tarda, a la sortida de l’escola (Passeig de Santa Eulàlia).

A les 15 h serà el torn de les actuacions de Salta a la pista!, la plataforma d’artistes del DMS Flying Circus! Arrencarà l’Eduardo, de 6è, tot un crack del violí acompanyat al piano pel seu pare. El seguirà el Petit Mag Gaspar, de 1r, amb els seus trucs! I després, La Daniela, l’Aina i la Lilia, de 4rt, que tocaran, segurament la cançó ‘Viva la Vida de Coldplay’, en piano i violins. Per flipar!! I així seguirà la tarda, amb els nostres artistes del DMS i els nens i nenes de l’Escola de Grups!! Quina sort que tenim!!!

Cap a les 17.30h, concert de la DMS Band//New Generation (no cal dir-ho, una mama i uns quants papes de l’escola), que tenen corda per estona! Ells ens portaran de viatge per les cançons d’abans i… d’ara! Toma ja! Què? Ara sí que ho teniu clar, oi? Per què anar aquest cap de setmana al Primavera Sound si hi ha el DMS Flying Circus!

Fins dissabte i gràcies per acompanyar-nos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog