El DMS Film Festival promet. T’ho penses perdre? Nooo!

El DMS Film Festival es comença a perfilar i tot apunta que serà una festa inoblidable. El dissabte 2 de juny l’escola es convertirà en un gran festival de cinema, amb una zona de tallers, un espai de projeccions i una àrea de música.

El matí estarà reservat als tallers, amb activitats per a totes les edats: hi haurà manualitats vinculades al cinema, però també els nens i nenes es podran transformar en actors i actrius, participar en una escena d’acció o ser directors d’animació. D’aquí als Òscars hi ha una passa! Prepareu-vos per descobrir des de com fer una peli fins com es pot saltar pels aires en una gran explosió! Hollywood made in Sarrià!

Les projeccions les reservem per al migdia, quan el sol és probable que piqui més i, sobretot quan els més petits necessitin descansar. Durant aquesta estona es podran veure en una gran pantalla tots els curts que hem projectat els divendres a la tarda a les sessions de curtmetratges i crispetes. Però evidentment també hi haurà sorpreses! Paciència… que les anirem desvetllant. Amb comptagotes però… 😉

La música agafarà embranzida després de dinar. Muntarem un escenari que serà el gran protagonista de la tarda i una plataforma per a joves (i no tan joves) promeses del cinema, el teatre i la música. Ets un crack explicant acudits? Cantes a la dutxa com si no hi hagués un demà? Et saps els diàlegs d’Star Wars de memòria? Balles i balles sense parar les coreografies de Grease i Dirty Dancing? Ho sabem, no t’amaguis perquè “Ha nascut una estrella” és la teva oportunitat per ser aclamat pel públic. Si voleu participar en aquesta sessió de tarda, nens i nenes (sols, en parella o en grup, amb qui sigui!) i adults (pares, mares, cangurs, avis, tiets, mestres…),  apunteu-vos en aquest formulari i et contactarem per liar-te!

ha nacido una estrella

També hi haurà música en directe amb cançons que us sorprendran molt i molt i molt! I la traca final… discoteca fins que aguanti el cos! Això sempre sabem quan comença però mai quan acaba!

Comptem amb tots vosaltres! Save the date! 2 de juny!

Ah! A més, aquest divendres tornem amb la venda de berenar al pati de l’escola. Hi haurà pastissos, magdalenes, entrepans, truita de patata… A força de posar-hi molta dedicació, anem perfilant els berenars perquè hi hagi gustos per a tothom i perquè no en falti a ningú.  I sabem que alguns nens i nenes tornen tot just de colònies… amb molta gana! 

1 Comentari:

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories