El DMS Film Festival ja és aquí! El programa, minut a minut!

Esteu preparats per deixar-vos seduir pel món del cinema? L’ambient de pel·lícula envairà dissabte l’escola! Ara que ja sabeu els tallers que us trobareu durant el matí, de 10 h a 13.30 h, al bosc, als patis i a algunes aules de l’escola, us desvetllem més secrets!

A les 13.30 h, els tabalers del DMS donaran el tret de sortida a la segona part de la jornada, ho faran com sempre amb molt ritme i alguna sorpresa! La seva actuació donarà pas a l’hora de dinar: la gran paella.

Mentrestant, hi haurà sessió de curtmetratges al menjador! Totes les sessions de cinema del curs en una única projecció! El cine començarà a les 14 h i ho farà amb una exclusiva! Uns pares de P4, el Joan López Lloret i la Meritxell Collazos, ens presentaran el seu projecte, “Família no nuclear”! És un documental que s’estrenarà a finals d’any a TV3 i que gira al voltant de les famílies no nuclears (comunes dels anys 70 a Barcelona, actuals grups de criança compartida…) Les imatges que il·lustren aquest documental les han fet els nens i les nenes de P4 i P5 de la nostra escola!! I tindrem l’oportunitat de veure-les, en moviment! No us perdeu la seva presentació! Som molt afortunats!

nonucl

A les 16 h començaran les actuacions dalt de l’escenari! Arrencarà el Martí, de 3r, un crack del piano que ens delectarà amb Sidonie…. A la guitarra, l’Arnau, pare de P3.

El seguiran els nens i nenes de 2n que ballaran la cançó Banana Boat de la pel·lícula Bitelchus! És una de les coreografies que van representar al Dansa Ara el mes passat. Tot seguit, serà el torn de veure les coreografies que tots els petits i alguns grans hauran assajat al taller de Thriller i Grease! Autèntics Michael Jackson, John Travolta i Olivia Newton-John a la catalana!

A les 16.45 h serà el torn de les actuacions d’Ha nascut una estrella, la plataforma d’artistes del DMS Film Festival.  Tots aquells que tingueu ganes de saltar a la fama, encara sou a temps! Apunta’t aquí!

Cap a les 17.30h, concert de The Mama and The Papas (no cal dir-ho, una mama i sis papes de l’escola), que tenen corda per estona! Ells ens portaran de viatge per les bandes sonores més mítiques, meitat heavies meitat “sabrosones”! Per cert! Ens llancen un SOS: demanen un voluntari/ària per cantar Seven Nation Army, dels White Stripes. 

A les 18h començarà la disco, amb sessions del DJ resident i molts DJ convidats i espontanis! Què? Ara sí que ho teniu clar, oi? Per què anar aquest cap de setmana al Primavera Sound si hi ha el DMS Film Festival! 😉

Fins dissabte i gràcies per acompanyar-nos!

2 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog