El Camí Escolar Comença a Donar Fruits

Acreuamentrrel de la proposta del districte d’implantar el projecte del Camí Escolar al DMS, l’escola i l’AFA van formular una sèrie de demandes en relació a la seguretat vial i a la mobilitat sostenible, que s’han anat treballant juntament amb tècnics de l’Ajuntament i del Districte.

Aquest seguiment ara comença a donar els primers resultats. Des de l’inici de curs, haureu vist les baranes de protecció que es van instal·lar a l’encreuament entre el Passeig de Santa Eulàlia i l’Av. del General Vives, amb el doble objectiu d’evitar ensurts amb els nens que baixen en patinet, i garantir que els carrers es creuin pels passos de vianants.

D’altra banda, i tal com s’havia compromès el Districte a la darrera reunió, aquest dimarts 17 de novembre s’han iniciat les obres de millora del pas de vianants de l’Av. General Vives (costat Besòs), amb la pavimentació d’una mitjana protegida per als vianants. Us adjuntem EL PLÀNOL que ens va facilitar el districte. També han substituït el semàfor intermitent per un convencional que permetrà creuar aquest carrer amb tranquil·litat.

Les actuacions han estat valorades positivament per part de la comissió, però ens semblen del tot insuficients per parlar de “Camí escolar”, per això seguirem treballant.

Us adjuntem també l’ACTA de la DARRERA REUNIÓ  i un document resum de les actuacions reclamades per part de la Comissió de Camí Escolar amb el recolzament de l’AFA i de la Direcció de l’escola.

Comissió de Camí Escolar

AFA DMS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog