DMS LAB, la festa de l’AFA

banner dmslab

 

Vine i experimenta!!!

“Per obrir nous camins s’ha d’inventar, expermientar, crèixer i còrrer riscos, trencar les regles, equivocar-se… i diveritr-se!”

Mary Lou Cook

 

Imagina’t poder crear i provar, buscar i trobar, veure i creure… saber, investigar, construir, dibuixar, dissenyar… i divertir-te! Aquest any la festa de l’AFA, que cada any organitzen les mares i pares de 2on, convertirà l’Escola en un gran Laboratori.

Un laboratori de sensacions on totes les families del DMS podrem descobrir i participar en diferents experiments, tallers i jocs per a grans i petits.

Aquest any a més, tenim una proposta gastronòmica diferent….tindrem food trucks a l’Escola !! que ens oferiran diverses propostes gastronòmiques de tot tipus que estaràn incloses en els tiquets. No us perdeu l’original dinar del DMSLAB!

Anunciar-vos que ja tenim una nova pàgina al blog de l´AFA a on podreu anar veient totes les novetats, activitats i propostes que estem preparant.

També en el fan page de Facebook : feu-li un like per estar al corrent de tot el que hi penjarem ! https://www.facebook.com/DMS-LAB-574864002681289/

I us proposem que pengeu totes les fotografies de la festa a Instagram amb el hashtag #dmslab, nosaltres hi posarem totes les de la preparació per anar fent boca!

Si voleu estar al dia de tot i no perdre´us ni un detall dels tallers, activitats, propostes i novetats, seguiu-nos per les xarxes que actualitzarem cada setmana!

……. això només acaba de començar!!

Famílies de 2on

4 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog