Diada de Sant Jordi 2014

Sant-Jordi

La ciutat s’omple de llum, de somriures, de llibres i de roses, com cada any, per celebrar la Diada de Sant Jordi. I a l’escola se celebra amb una gran festa oberta a les famílies, amb la representació de la llegenda per part de les nenes i els nens de tercer i amb l’entrega de premis dels Jocs Florals.

I enguany l’AMPA ha fet una donació de llibres a l’escola, consistent en diverses col·leccions de clàssics universals de la literatura adaptades per a la lectura dels infants, adaptacions algunes pels més petits i d’altres per cicle mitjà. Els llibres han estat avui exposats a l’escola i a partir de demà ja poden demanar-se en prèstec. Trenta-sis llibres, milers de pàgines, centenars d’il·lustracions, cadascuna d’elles que te coses importants per explicar als vostres fills i les vostres filles. Perquè mai s’és massa jove (ni massa vell!) per començar el gran viatge amb l’Ulisses, per acompanyar en Tom Sawyer i en Huckelberry Finn per la ribera del Mississippi, per desafiar el calendari amb en Phileas Fogg, per desxifrar els criptogrames de l’Edgar Allan Poe, per llegir les cartes d’en Jonathan Harker o en Van Helsing, per comprendre els terribles dilemes del Doctor Frankenstein o d’en Henry Jekyll, per enlairar-se amb la catifa màgica o al·lucinar perseguint el conill blanc al país de les maravelles amb l’Alícia…
Sant Jordi és tot l’any, i l’aventura de llegir, compartir històries, aprendre i sentir no s’acaba mai. La biblioteca us espera. Gaudiu-ne.
 

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories