Dia sense cotxes!! divendres 22 de setembre

Benvolgudes famílies!!

L’Escola Dolors Monserdà-Santapau participa, un cop més, en la iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona de celebrar una jornada en la qual els vianants i ciclistes tinguin els seus espais propis, guanyats als vehicles de motor.

Aquesta idea està en la línia de la nostra Escola de Camí Escolar segur i tranquil i, a més, de poder utilitzar certs carrers per a activitats de caire ciutadà.

Per nosaltres, el dia sense cotxes té aquests objectius:

1.- Insistir en la bondat d’arribar a l’Escola en mitjans no contaminants, en especial a través del “Camí Escolar” i en el “Pedibús”.

2.- Ocupar per a activitats infantils els espais que ordinàriament són per als cotxes.

Seria bo que aquest dia tothom arribés al centre amb temps i sense vehicle motoritzat: es fa salut, es coneix el barri i als seus habitants, i és una magnífica manera d’educar als nens i a les nenes en l’autonomia i responsabilitat personal.

Aquest dia el Pg. de Santa Eulàlia quedarà exclòs al trànsit des de les 9 del· matí a les 2 de la tarda, també per als busos. De 10 del matí a 1 del migdia els nens i nenes de Primària de l’escola faran· activitats en aquesta zona, com ara Jocs de taula gegants i Biblioteca a l’aire lliure. La Guàrdia Urbana, els docents, i monitors de reforç, senyalitzen, munten i supervisen tota la jornada.

Finalment us diem que aquest dia, al matí, circula de nou El Pedibús, també dit “L’11” (autobús a peu i gratuït), amb l’esperança que pares i mares del barri vulguin continuar la responsabilitat de guiar aquest vehicle no motoritzat i no rodat altres dies del curs.

El Pedibús surt de la plaça de Sarrià –enfront de l’església- a les 8 i 20 del matí del dijous 22 de setembre i fa una única parada intermèdia a l’entrada inferior del Parc de Joan Reventós, a les 8 i 35 minuts. Desitgem que aquesta diada sigui un èxit, en especial per la participació entusiasta dels vostres fills i filles, i per la complicitat de totes les famílies.

 

Trobareu més informació a http://ajuntament.barcelona.cat/setmanamobilitat/ca/

Moltes gràcies per fer escola !!

Junta AFA

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories