Dia de les persones amb discapacitat

Aquest 3 de desembre s’ha celebrat el dia de les persones amb discapacitat. Aquest dia té com a objectiu promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la societat, així com conscienciar sobre la seva situació en tots els aspectes de la vida.

Aquest any el lema és “Empoderar les persones amb discapacitat” i l’agenda 2030 es compromet a “no deixar a ningú enrere”. Per això, s’ha de garantir la seva integració i igualtat.

Al nostre entorn hem avançat molt en la integració de persones amb discapacitat sigui física o mental. I, des de el nostre punt de vista, és molt important aquesta integració per a totes les persones, ja que la diversitat religiosa, cultural, emocional, física, mental… és molt positiva i aporta valor a tothom.

La nostra escola n’és també un exemple molt gran i bonic. Nens i nenes conviuen en un entorn amb realitats molt diferents culturals i diverses amb capacitats diferents; dietes alimentàries, dislèxies, TDH, hemiparèsia, autisme, epilèpsia…

Aquesta diversitat viscuda amb normalitat dóna valor per al futur dels nens i nenes ja que és la mateixa diversitat que viuran en ser grans.

Comissió de Convivència

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog