Demà a les 16.45 h xerrada sobre l’hort ecològic a l’escola

lhortdendidac

La bona teca al DMS” és el blog de la Jordina i la Maria, de la Comissió d’alimentació de l’AFA on podreu trobar informació relacionada amb l’alimentació de l’escola (com ara els menús de menjador de cada mes i també les propostes dels sopars) així com informació sobre nutrició, alimentació ecològica, educació nutricional o receptes saludables.

Més endavant us parlarem d’elles i del seu blog, que val molt la pena, però ara us volem fer ressó d’una xerrada i una entrevista que han publicat amb en Dídac, el pagès de l’empresa proveïdora de la fruita i la verdura al DMS, per si us pot interessar.

Sapigueu que en Dídac serà demà a la tarda a la nostra escola per parlar-nos sobre l’hort ecològic. Els nens i nenes de 2n podran escoltar la xerrada a les 15 h ja que són ells mateixos els que cultiven l’hort de l’escola. I a les 16.45 h en Dídac farà extensiva la xerrada a totes les famílies que hi estiguin interessades. La xerrada es farà al vestíbul de l’escola. Segur que serà molt interessant!

lhortdendidac

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog