Comencem a tocar pel següent repte “cercavila de Santa Eulàlia”. T’apuntes?

Ajuda a fer gran la colla dels tabalers del DMS.

Els tabalers de l’escola som els encarregats de posar ritme a les festes. Participem activament a la festa de l’AFA (maig), a la cercavila de Santa Eulàlia (febrer) i a la cercavila de la festa major de Sarrià (octubre). Aquests actes representen el teixit associatiu, la convivència ciutadana i són un bon referent per als nens i nenes i és important que les escoles públiques del barri hi estiguin representades.

IMG_7965

Per formar-hi part no cal tenir nocions de música. Ens reunim aproximadament cinc divendres per trimestre de 16.45h a 18h h al porxo de l’escola per aprendre de manera lúdica nocions de percussió. La classe la guia un professor que també ens deixa el material. És una activitat compartida de pares i fills, ja que tant els uns com els altres poden tocar els instruments.

Les dates dels propers assajos són les següents:

  • 16 d’octubre
  • 13 de novembre
  • 27 de novembre

Animeu-vos a assistir i a fer la prova, segur que ho passareu molt bé! i entre tots ajudarem a fer escola. I si voleu més informació podeu contactar amb la Lucia (mare de P5), la Irene (mare de P5 i P3), la Sònia (mare de P5 i P3), el Jordi (pare de 2º i P5) o el Daniel (pare de 2º i P4) o a través del correu collatabalersdms@gmail.com

Per tal de finançar l’activitat us demanem una aportació de 20 euros trimestrals per familia que serveix per pagar les classes que fa el professor i lloguer de material.

Boom boom bap, tucutucutaaaa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog