Clàudia Valsells, mare de l’escola

 

Seguim presentant-vos les experiències de col.laboració de les famílies a l’escola. Avui la Clàudia Valsells Aguilà, mare de l’Alberta de primer i la Martina de cinquè.

IMG_2389

Clàudia, en què ha consistit la teva col.laboració amb l’escola?

A primer i segon curs vaig anar conjuntament amb la Nuria Burull i Berta Español als tallers de El retrat de Gaudí. ( Total van ser 5 sessions i jo hi vaig anar 3 ). Als dos grups de cinquè vaig anar una primera sessió de dibuix al carbonet a l’escola i una segona sessió de dibuix al carbonet al Monestir de Pedralbes.

Qui et va proposar fer-ho? Qui et va engrescar?

A primer i segon li van proposar les mestres, Carme i Marta, a la Núria i ella em va demanar col.laboració i em vaig engrescar per l’entusiasme de la Carme i la Marta. A cinquè m’ho van proposar la Marta Delgado i l’Eulàlia, les dues tutores. 

Què has aprés de l’experiència?

L’experiència amb els nens de primer i segon ha estat molt sorprenent i positiva. Bestial els treballs que van fer!. Van treballar molt tranquils i motivats. Va ser maquíssim!.

L’experiència amb els de cinquè va ser tot un repte doncs eren multitud i només disposava de 2 hores a la primera sessió. Tots estaven súper motivats i, gràcies a les mestres, molt atents. Els materials els va proporcionar l’escola i va ser fantàstic. Va ser tan xulo que jo em vaig oferir a repetir però aquest cop dibuix al natural aprofitant una sortida que tenien per al projecte del Monestir de Pedralbes. La meva filla em diu que ara tots els seus amics volen dibuixar al carbonet a tot hora!!!

Hi ha alguna cosa que t’hagi sorprés?

M’han sorprès les mestres, les seves ganes i energia. Maquíssimes totes. Em van sorprendre també molt els nens de primer i segon en actitud. I em van fascinar les ganes i interés dels de cinquè.

Què et sembla la col·laboració puntual de famílies a l’escola?

La col.laboració puntual de pares que tenen un ofici i el volen transmetre em sembla una experiència molt interessant per als nens, per a les mestres i sobretot per a un mateix. Moooooolt recomanable i animo a tots els pares i mares que dominin en algun tema i creguin que ho poden compartir, que ho facin. També animo a l’escola doncs és una manera activa de coneixença mútua molt positiva.

Gràcies Clàudia!!

Us animem a tots i totes a consultar els blocs de cicle inicial i cicle superiordel web de l’escola, on trobareu detalls de les activitats que han fet la Clàudia, La Núria, La Berta, L’Albert..

http://www.inicialdms.blogspot.fr/2015/03/tallers-al-cicle-inicial-gaudi.html

http://www.superiordms.blogspot.fr/2015/02/taller-de-carbonet_27.html

http://www.inicialdms.blogspot.fr/2015/03/bee-bots.html

http://www.inicialdms.blogspot.fr/2015/03/les-escoles-intelligents-programem-amb.html

2 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog