Casals i colònies d’estiu DMS

Benvolgudes famílies,

Aquí teniu una informació breu sobre els casals i les colònies d’aquest estiu 2017 que trobareu més ampliada i detallada a les reunions informatives corresponents.

CASALS D’ESTIU

Aquest any hem estat preparant uns casals d’estiu molt engrescadors amb un munt de propostes noves i de canvis, però amb les mateixes cares conegudes per als nostres nens i nenes.

Les dues comissions de casals d’estiu, la del Tàber i la del DMS, hem estat treballant aquest hivern perquè tots els nens i les nenes de l’escola tinguin una bona oferta d’activitats interessants per fer aquest estiu.

Una de les novetats més important d’aquest any és que tindrem dues ofertes de casal diferents:

  • Un nou casal esportiu i de lleure (des de P3 a 6è) amb gimcanes, jocs al bosc, manualitats, competicions esportives amb altres escoles… sortides a la platja, al Tibidabo, a una granja, a la piscina, classes de paddel surf, entre d’altres. I per al més grans, la possibilitat de dormir una nit amb els sacs a l’escola!!

Aquest casal es farà a la nostra escola i la REUNIÓ INFORMATIVA serà al DMS el dia 20 d’abril, a les 16.45 h.

  • Nou casal musical i artístic (només a partir de 2n) amb sortides al teatre i amb classes de cant, dansa, interpretació, vestuari i tallers de maquillatge i de decorats. La idea és anar construint un gran musical per poder fer un espectacle final l’últim dia.

Aquest casal es farà a l’escola Tàber i la REUNIÓ INFORMATIVA serà al del DMS el dia 20 d’abril, a les 17.45 h.

(Penseu que el dia de les reunions informatives, el 21 d’abril, hi haurà servei de ludoteca per als nens i les nenes fins a les 17.45 h a càrrec de l’AFA).

COLÒNIES

Aquest any també tornem a tenir colònies per a aquells amb més ganes d’aventura i amb ganes de natura. Les colònies seran en una casa nova amb piscina, El Rourell, a la comarca de la Garrotxa.

I seran del dia 26 de juny fins al 8 de juliol en tres torns diferents. La novetat d’aquest any és que tant l’anada com la tornada es faran amb autocar, i que no caldrà portar el dinar el primer dia.

La reunió informativa de les colònies serà a la biblioteca de l’escola Tàber, el dia 19 d’abril, a les 19 h.

Animeu-vos a venir!! Us hi esperem a tots i totes!!

Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure a l’adreça de correu electrònic: casalsdms@gmail.com

Comissió de casals d’estiu del DMS

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories