Casals i colònies d’estiu a l’escola. Encara esteu a temps d’apuntar-vos-hi!

Hola famílies!!

Us enviem de nou informació i detalls dels dos casals i de les colònies que hem organitzat a l’escola DMS per tots aquells que encara hi esteu pensant o bé que esteu buscant. Encara hi ha places i temps per apuntar-vos-hi!

CASAL DIVERSTIU. Per nens i nenes de P3 a 6è. Del 27 de juny al 29 de juliol.  5 torns (5 setmanes) .

La programació i activitats estan  adaptades a cada grup segons les edats .

JOCS, gimcanes, ESPORTS, joc de pistes i grans aventures, TALLERS ARTÍSTICS, EXCURSIONS i sortides, PISCINA, vetllades amb les famílies tots els divendres a la tarda i moltes activitats més, treballant sempre a partir d´un projecte educatiu basat en els valors.

CASAL CAMPUS FÚTBOL-SALA. Per nens i nenes de 1r a 6è. Del 27 de juny al 22 de juliol. 4 torns (4 setmanes)

Un casal 100% esportiu, organitzat com a campus de fútbol-sala principalment. La programació i activitats estan adaptades a cada grup atenent les seves edats.

Tots els matins fútbol-sala i tardes activitats i pràctica d´altres jocs i esports, PARTITS, campionat d´estiu i tornejos, EXCURSIONS i sortides, PISCINA, festes i tornejos esportius amb les famílies tots els divendres a la tarda.

Volem fomentar i conèixer l´esport a partir de la pràctica esportiva, els hàbits per una vida saludable, la convivència i els valors que en si comporta, amb activitats sempre educatives, variades i interessants.

Inscripcions pels dos casals amb Diver’s (Tel. 93 446 42 91)

COLÒNIES a Cal Petit (la Noguera): Només queden places pel torn 3 del 10 al 16 de juliol· Per nens i nenes de P4 a 2n d’ESO.

En els darrers anys, des de l’AFA organitzem colònies d’estiu conjuntament amb les AMPA de diferents escoles del districte de Sarrià-Sant Gervasi (Tàber, Orlandai i Nabí).

És una proposta totalment lúdica, enfocada per a nens i nenes de P4 a 2n d’ESO, que ha tingut una acceptació molt bona. Encara queden places pel 3r torn (del 10 al 16 de juliol).

Les colònies aquest any es fan en una casa de colònies a la Noguera (Cal Petit http://www.calpetit.net/casacolonies/index.html).

Inscripcions per les colònies amb 7 i Tria (Tel. 93 682 10 43)

colònies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog