Benvinguts al nou curs 2014-2015!

El nou curs ja és aquí i aquest any volem començar amb energies renovades i alguns canvis.

Ens hem canviat el nom i a partir d’ara som l’AFA DMS (Associació de Famílies d’Alumnes). Creiem que aquesta nova denominació és més inclusiva i representativa de tots els models de família que tenim a l’escola.

A més tenim nou logotip, que ens ha dissenyat el Jaume Gómez, pare de l’Oksana i l’Eugeni.

I ens fa sobretot molta il·lusió estrenar nou blog. El mèrit és de la Laia Bahima (mare de l’Emma), de la Júlia Marco (mare de la Carla i la Inés) i la Raquel Balañà (mare de l’Ícar). Gràcies!!

Volem que aquest blog sigui un canal de comunicació al servei de les famílies de l’escola i us animem a subscriure-us-hi, de manera que pugueu anar rebent totes les novetats. Crec que és també el moment de fer un reconeixement a l’Alfredo, artífex del nostre primer blog, molt actiu des del seu primer post el març de 2006!! Alfredo, necessitem de la teva experiència per al nou blog!

Serveixi aquest post de benvinguda per animar-vos a participar activament a l’escola, i en particular per animar les famílies noves de P3 que comenceu ara la vida escolar dels vostres fills i filles. Des de la Junta estem convençuts que la participació de les famílies i la complicitat amb el claustre en l’educació dels infants és garantia d’èxit escolar en el sentit més ampli. Aprofito, doncs per fer una primera crida perquè participeu a l’Assemblea de l’AFA, prevista per al proper divendres 17 d’octubre. Reserveu-vos ja la data!

Com sempre, podeu adreçar-vos a la Junta per a qualsevol dubte o informació.

Una abraçada.

Amaia Clemente
Junta AFA DMS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog